Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop
Tijl Damen speelt coronaproof kindertheater

Hoera! Na precies 99 dagen zonder voorstellingen kon Tijl op woensdag 24 maart eindelijk weer 'on tour'! Op basisschool Schengehof in het Zeeuwse 's Heer Arendskerke speelde hij een hele dag coronaproof voorstellingen vanuit zijn bus. Het was een prachtige lentedag en zowel Tijl als het publiek genoot volop van de voorstellingen.
Deze bijzondere dag werd bekroond met deze prachtige recensie:

Recensie OBS Schengehof:
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, 30min voorstelling per klas vanuit zijn bus. Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd. Een echte aanrader!

Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!

Inmiddels begint de agenda tot aan de zomervakantie ook goed vol te lopen. Dagelijks komen er aanvragen binnen van alle uithoeken in het land.
Is jouw school ook op zoek naar een coronaproof kindervoorstelling voor bijvoorbeeld de meester- en juffendag, laatste schooldag, alternatieve schoolreis, afsluiting project of afscheid/pensioen van een leerkracht/directeur? Kijk dan snel bij het 'Tijl speelt uit de bus'-programma waarmee Tijl dit voorjaar het land rondreist en vraag vrijblijvend meer informatie en/of een offerte.

Bekijk hier het coronaproof aanbod van kindervoorstellingen