Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl op AZC tournee namens Vluchtelingenwerk NL

Deze zomer toert Tijl langs asielzoekerscentra en noodopvanglocaties in het hele land. In opdracht van Vluchtelingenwerk bezoekt hij 9 locaties met een vrolijke voorstelling vol liedjes, live muziek, humor en veel interactie met het publiek. Voor veel kinderen in AZC's is de zomervakantie niet zo'n leuke periode. Kinderen missen school; de vaste structuur, de afleiding, gewoon kind kunnen zijn. Heel mooi en zinvol dus dat Vluchtelingenwerk Nederland zich inzet om ook in de zomervakantie activiteiten te organiseren voor deze kinderen.

Nederlandse taal zal in dit geval niet de primaire verbinende factor zijn, maar gelukkig is de taal van muziek, humor, ritme en samen lol maken universeel!

In April speelde Tijl Damen al op eigen initiatief een pro deo voorstelling in het aanmeldcentrum in Ter Apel, wegens de schrijnende omstandigheden waarin kinderen daar verbleven.

Wil jij iets betekenen voor vluchtelingen(kinderen)? Kijk dan eens op de website van Vluchtelingenwerk Nederland en meld je aan als vrijwilliger: https://www.vluchtelingenwerk.nl