Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

online voorstellingen

Online Kerstvoorstelling

Tijl Damen speelt De Grootste Online Kerstshow van NL BEToch samen Kerst vieren met je klas of school? Op 17 december 2021 slaan Kindertheater.nl en Schooltheater.be de handen ineen en vindt 'De Grootste Online Kerstshow van NL/BE' plaats met een hele dag, elk uur, online, live kerstvoorstellingen van Tijl Damen, Jo De Rijck en Lydia Zwart.

Tijl Damen speelt voorstellingen voor zowel bovenbouw als onderbouw.
Deze online kerstvoorstelling is een sfeervolle, vrolijke kerstvoorstelling vol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.
De voorstelling wordt LIVE GESPEELD EN UITGEZONDEN en kan in de klas worden bekeken via het digibord. Zo kunt u toch met de hele school genieten van een voorstelling, in de intimiteit van de eigen klas, maar tegelijkertijd samen met duizenden andere kinderen, volstrekt coronaproof! Zelfs kinderen of hele klassen die in quarantaine zitten kunnen vanuit thuis meekijken.

Aanmelden voor de Online Kerstshow:
Via onderstaande knop kunt u uw klas/school/groep aanmelden voor de voorstelling.
Met gebruik van kortingscode tijlkerst2021web betaalt u slechts 1,- Euro per leerling ( Zonder korting betaalt u 2 Euro per kind)

Schrijf je klas of school in voor de Grootste Online Kerstshow van NL / BE


Overweegt u toch een fysieke voorstelling?
Behalve online speelt Tijl Damen deze voorstelling natuurlijk ook op locatie.
Deze voorstelling wordt natuurlijk gespeeld met inachtneming van de overheidsmaatregelen en adviezen van het RIVM.
Een overzicht van alle corona-aanpassingen op deze pagina.
Als door aangescherpte maatregelen vanuit de overheid de voorstelling niet door kan gaan is de annulering kosteloos.

Daarnaast is het ook mogelijk deze voorstelling te boeken als 'Mini Kerstshow'; In plaats van één voorstelling voor alle kinderen een aantal korte voorstellingen voor telkens een groep van max. 35 kinderen. De 'Mini Kerstshow' kan - als het weer het toelaat - eventueel ook buiten plaatsvinden. Meer informatie over de 'Mini Kerstshow' vindt u op deze pagina.

Recensie:
Vrijdag voor de kerstvakantie is Tijl op onze school wezen optreden. Eerst voor de groepen 3-4-5 (veel enthousiaste verhalen gehoord). Vervolgens groep 6-7-8. Ga er maar aanstaan. Eén dag voor de vakantie, 180 leerlingen! Wat een super show!! Erg interactief waarbij de kinderen super enthousiast waren. In plaats van stil zitten deden ze allemaal mee. Deze artiest is een echte aanrader voor jong en oud.
IKC Sterrenbos, Huissen
 
 
Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09