Tijl speelt op Safe! - Coronatour 2020

*Tijl speelt op safe

Categorie: Voorstellingen
Gemaakt door: Tijl Damen

Tijdens de Corona-crisis toert Tijl langs wooninstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking met een vrolijk optreden vol lenteliedjes op - uiteraard - veilige afstand. Tijl speelt buiten, bewoners genieten mee vanaf binnen via raam, deur, balkon.
Het zijn uitzonderlijke tijden. Om de Corona-uitbraak te bestrijden heeft de overheid allerlei maatregelen genomen. Dit heeft effect op ieders leven, maar zeker ook op het leven van mensen met een verstandelijke beperking. De dagbesteding is weggevallen, zomaar naar buiten gaan kan niet meer en veel van hen begrijpen niet wat er aan de hand is. Daarnaast kan ook de constante stroom aan nieuwsberichten zorgen voor angst en onrust. Een beetje afleiding is welkom! Daarom tuigt Tijl Damen zolang de crisis voortduurt de 'Tijl speelt op Safe-tour' op, vrolijke optredens vol lenteliedjes op veilige afstand, uitsluitend voor wooninstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat houdt het in?
Een vrolijk optreden van ca. 30 minuten vol liedjes over de lente.

Voor wie is het?
Uitsluitend voor wooninstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Waarom doe je dit?
Deze groep heeft momenteel geen dagbesteding, bewoners kunnen niet zomaar naar buiten en een groot deel begrijpt niet eens waarom. Dus een beetje afleiding is erg welkom!

Maar de maatregelen dan…
Tijl geeft het optreden buiten op veilige afstand. Bewoners kunnen vanuit binnen, via raam, balkon of deuropening luisteren en meezingen/ dansen/ springen/ klappen/ stampen.

Wat mag het kosten?
Afhankelijk van aantal optredens per boeking. Richtprijs: 100,- Euro per optreden.
Ook te boeken per dagdeel en/of diverse locaties op één dag: neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09

 

 

Gelegenheid MINI-SHOW
Doelgroep
  • Kinderen met een verstandelijke beperking
  • Volwassenen met een verstandelijke beperking