Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Sweet Home - Voorstelling Kinderboekenweek 2023

'Sweet Home' is de interactieve muziektheatervoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2023 in het thema Bij Mij Thuis. De Kinderboekenweek vindt in 2023 plaats van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2023. Tijdens deze periode, maar ook in de weken voor en na de Kinderboekenweek, toert Tijl Damen met zijn voorstelling 'Sweet Home' die hij speciaal voor de Kinderboekenweek 2023 schreef.

Let op! Deze voorstelling is z.g.a. volledig volgeboekt tijdens KBW 2023! Laatste plaatsen:
- 02/10, namiddag/avond in Noord of Zuid-Holland;
- 06/10, namiddag/avond in Zuid-Holland/Zeeland/west-Brabant;
- 15/10, hele dag
- 16/10, hele dag
- 17/10, hele dag

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vink aan

Inhoud:Tijl Damen Voorstelling tHuisraad Kinderboekenweek 2023 Bij Mij Thuis

Tijl gaat op zichzelf wonen. Een moment waar hij al ontzettend lang naar uitkijkt. Eindelijk zelf bepalen wat hij doet. Eindelijk niet meer aan die regels van zijn ouders vastzitten. Eindelijk alles op je eigen manier kunnen doen!

Maar is het wel zo eenvoudig? Hoe doe je dat eigenlijk: ‘wonen’? En wat is je ‘eigen manier’? Hoe lang blijft het leuk om alle regels te overtreden? Hoe maak je van je huis een thuis? En waarom heeft een mens zoveel spullen? Moeten die echt allemaal een plek krijgen?

Sweet Home' is een muzikaal, theatrale zoektocht naar de ingrediënten van het ultieme thuisgevoel: knisperende kneuterigheid, huishoudelijke beslommeringen, verzamelwoede, burengerucht, vastgeroeste gewoonten en symmetrie op de vensterbank. Belangwekkende zaken komen aan het licht: de stofzuiger is een blaasinstrument, klusgeluiden kunnen heus ook prettig klinken, vermijd een ontbijt met boterhambeleg en houd je buren ten koste van alles te vriend!

In een voorstelling vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en interactie probeert Tijl Damen het wonderlijke woongedrag van de mens te ontrafelen.

Deze voorstelling sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2023 'Bij mij thuis'.

Wat hebben wij op Het Kerspel van de voorstelling genoten. De communicatie met Tijl verliep soepel en de reservering was snel rond. De kinderen worden tijdens de voorstelling actief (!) betrokken en dat viel zeer goed in de smaak. Tijl weet de zaal binnen no-time in de actiemodus (!) te zetten en in diezelfde tijd weer muisstil te krijgen. Onwijs knap! We hopen zeker dat je nog eens vaker bij ons langs wilt komen.

Basisschool Het Kerspel, Hoogkarspel

Praktisch:

- Er is een variant voor de onderbouw en voor de bovenbouw.
- Voorstelling kan enkel binnen worden gespeeld in een ruimte die verschemerd kan worden.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.
- Inclusief eigen licht en geluid.

Indicatie van de kosten (scholen/kinderopvang/bibliotheken):

- 1 voorstelling € 900,- / € 1000,- Euro
- 2 voorstellingen: € 1400,- / € 1500,- Euro
- Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Prijzen voor theaters/evenementen: Op aanvraag

Op zoek naar een voorstelling voor de Kinderboekenweek? Ook dit jaar maakte Tijl Damen weer een voorstelling voor de Kinderboekenweek bij het thema "Bij mij thuis". Tijl Damen speelt kinderboekenweekvoorstelling tijdens en rond de Kinderboekenweek 2023. De Kinderboekenweek voorstelling heet 'Sweet Home' en is geschikt voor de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw. 'Sweet Home' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2023 wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kinderboekenweekvoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2023 in het thema 'Bij mij thuis' over wonen, je thuisvoelen en 'woongewoonten' voor jouw basisschool, bibliotheek of evenement.

Wat een spetterende show! Gebracht met veel enthousiasme en humor. Beide voorstellingen waren zeer compleet, origineel en pakkend. Heel mooi hoe je vele facetten hebt weten te behandelen. Ook de oudste groepen, waren betrokken en enthousiast! Leuke liedjes die uitnodigen tot mee zingen (Ik heb je liedjes dan ook nog meerdere malen in de school gehoord) en een mooie educatieve boodschap die de kinderen bijblijft.

IKC Kethel, Schiedam

 
 
Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

Wat een topvoorstelling! Tijl is een ontzettend hartelijke en professionele entertainer die niet alleen zijn publiek van begin tot eind weet te boeien, maar hij weet ook nog op een hele leuke manier er een leerzame ervaring van te maken. Ik kan het iedereen(jong en oud) aanbevelen.

Bibliotheek Oosterschelde, Goes

De Kinderboekenweek is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de CPNB met als doel het leesplezier van kinderen te stimuleren. Ieder jaar staat een bepaald thema centraal tijdens de Kinderboekenweek en wordt een bekende of aanstormend kinderboekenschrijver gevraagd het Kinderboekenweekgeschenk te schrijven. Al sinds 2009 maakt en speelt Tijl Damen ieder jaar een voorstelling voor de Kinderboekenweek. Deze theatervoorstelling sluit telkens aan bij het thema van de Kinderboekenweek, in dit geval de Kinderboekenweek 2023. Dit jaar is het thema 'Bij mij thuis', hetgeen goed terug te zien is in de voorstelling die Tijl speelt tijdens de Kinderboekenweek 2023: 'Sweet Home'. Wonen, huizen, meubels, inrichting, woongewoonten en het huishouden, verantwoord koopgedrag zijn allemaal elementen die je terug kunt vinden in deze interactieve, muzikale kinderboekenweek voorstelling.

 

 

Gelegenheid
 • School
 • Festival
 • Evenement
 • Kinderopvang
 • Theater
 • Kinderboekenweek
Doelgroep
 • 4-8 jaar
 • 8-12 jaar
 • 4-12 jaar
 • Familievoorstelling
Thema
 • Gevoelens
 • Duurzaamheid