Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Agenda

Tijl reist wat af. Van Friesland tot Limburg, van de Randstad tot Vlaanderen.
Wil je ook eens komen kijken naar een voorstelling van Tijl? In de agenda zie je waar en wanneer hij speelt en of de voorstelling voor besloten publiek of openbaar toegankelijk is. Let op! Vanwege drukte lukt het niet altijd om de agenda accuraat bij te houden...

Besloten
Woensdag 19 februari 2020
Aanvang: 14.00 uur.
Openbare Bibliotheek,Vlissingen
Beschrijving:
Een korte voorstelling om de spanning even te doorbreken tijdens de regionale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd!
Besloten
Vrijdag 21 februari 2020
Aanvang: 09.30 uur.
Amalia-Astroschool, Baarn
Beschrijving:
Meester- en Juffendag! Daar kun je wel een beetje 'Tijl' bij gebruiken! We maken er samen een prachtig feest van en nemen en passant ook nog afscheid van één van de leerkrachten. Dubbel feest dus! Lees meer over deze voorstelling.
Besloten
Zaterdag 22 februari 2020
Aanvang: 11.00 uur.
CV De Smoezen,Vroomshoop
Beschrijving:
Een vrolijke, interactieve en feestelijke voorstelling vol liedjes acts voor de kinderen tot 8 jaar die natuurlijk alles met Carnaval te maken heeft! Lees meer over deze voorstelling.
Besloten
Woensdag 26 februari 2020
Aanvang: 10.45 uur.
OBS De Albatros, Almere
Beschrijving:
Een vrolijke, interactieve en feestelijke voorstelling vol liedjes en acts voor de kinderen van groep 1 t/m 5 ter ere van de juffenverjaardagen! Lees meer over deze voorstelling.
Besloten
Dinsdag 3 maart 2020
Aanvang: 10.45 uur.
IKC Het Festival,Zwolle
Beschrijving:
Professor Cumulus komt zijn nieuwste uitvinding testen: Een Weermachine! Met hulp van de kinderen worden allerlei weerypen getest. Als dat maar goed komt... Lees meer over deze voorstelling.