Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Agenda

Tijl reist wat af. Van Friesland tot Limburg, van de Randstad tot Vlaanderen.
Wil je ook eens komen kijken naar een voorstelling van Tijl? In de agenda zie je waar en wanneer hij speelt en of de voorstelling voor besloten publiek of openbaar toegankelijk is. Let op! Vanwege drukte lukt het niet altijd om de agenda accuraat bij te houden...

Besloten
Zaterdag 19 september t/m zaterdag 10 oktober 2020
Diverse locaties van Zuidwester in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant
Beschrijving:
Jaarlijks organiseert 'Vrienden van Zuidwester' het locatiefestival 'Muziek op Reis' waarbij verschillende muzikanten en gezelschappen de locaties van Zuidwester ( wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking) bezoeken met een optreden of voorstelling. Tijl geeft voor het vierde jaar achtereen 'acte de presence' en komt met een kar vol instrumenten zingen over van alles en nog heel veel meer, waarbij de bewoners natuurlijk lekker mogen meezingen en -swingen.
 
 
Besloten
Zaterdag 3 oktober 2020
Ledeltheater, Oostburg
Beschrijving:
Commissie D'r Bie organiseert activiteiten voor gezinnen met kinderen die een verstandelijke beperking hebben. Deze dag worden zij uitgenodigd in het Ledeltheater in Oostburg, waar Tijl twee daverende voorstellingen zal spelen vol vrolijke liedjes en energie.