Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Agenda

Tijl reist wat af. Van Friesland tot Limburg, van de Randstad tot Vlaanderen.
Wil je ook eens komen kijken naar een voorstelling van Tijl? In de agenda zie je waar en wanneer hij speelt en of de voorstelling voor besloten publiek of openbaar toegankelijk is. Let op! Vanwege drukte lukte het niet altijd om de agenda accuraat bij te houden...

Besloten
Donderdag 19 september 2019
Hele dag.
Stichting Zuidwester, Goes
Beschrijving:
Stichting Vrienden van Zuidwester organiseert jaarlijks 'Muziek op Reis' waarbij muzikanten/theatermakers op tournee gaan langs de diverse locatie van Stichting Zuidwester om een voorstelling of optreden te geven voor de bewoners, mensen met een verstandelijke beperking. Vandaag geeft Tijl maar liefst vier optredens in Goes.
Besloten
Zaterdag 21 september 2019
Tijd: Hele dag.
Stichting Zuidwester, Goes / Spijkenisse / Middelharnis
Beschrijving:
Stichting Vrienden van Zuidwester organiseert jaarlijks 'Muziek op Reis' waarbij muzikanten/theatermakers op tournee gaan langs de diverse locatie van Stichting Zuidwester om een voorstelling of optreden te geven voor de bewoners, mensen met een verstandelijke beperking. Vandaag toert Tijl langs Goes, Spijkenisse en Middelharnis.
Besloten
Donderdag 26 september 2019
Aanvang: 10.00 uur.
De Tjasker, Zaamslag
Beschrijving:
Deze ochtend speelt Tijl twee voorstellingen op orthopedagogisch dagcentrum De Tjasker, waarbij hij de kinderen meeneemt naar het leven op de boerderij.
Besloten
Vrijdag 27 september 2019
Aanvang: 13.00 uur.
CBS Het Baken, Zaandam
Beschrijving:
Een feestelijke voorstelling voor de hele school t.g.v. het afscheid van één van de leerkrachten.
Besloten
Maandag 30 september 2019
Tijd: Avond.
Stichting Zuidwester, Spijkenisse
Beschrijving:
Stichting Vrienden van Zuidwester organiseert jaarlijks 'Muziek op Reis' waarbij muzikanten/theatermakers op tournee gaan langs de diverse locatie van Stichting Zuidwester om een voorstelling of optreden te geven voor de bewoners, mensen met een verstandelijke beperking. Vandaag speelt Tijl twee voorstellingen in Spijkenisse.