Kindervoorstellingen in Zeeland

Kindervoorstelling Zeeland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Zeeland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Zeeland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Een leuke levendige show! Groep 1 tot en met 8 hebben er enorm van genoten. Een show waarbij we hebben gezongen, gelachen en gedanst. Een echte aanrader!
- BS Inghelosenberghe, Sint Jansteen -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Zeeland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Zeeland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Zeeland.

Zowel de kinderen als de juffen hebben genoten van de show. Wat fijn dat er zoveel interactie was met de kinderen. De show was heel afwisselend waardoor ze een uur geboeid hebben geluisterd, gedanst en gezongen. Bedankt! Het was een mooie toevoeging aan onze meester- en juffendag!
- Prinses Beatrixschool, Goes -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Zeeland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 

Interactief kindertheater op locatie

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Zeeland worden geen reiskosten in rekening gebracht.Interactieve kindershows in Zeeland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Zeeland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Zeeland.

Wat een 'rijke" voorstelling. Een boeiende, interactieve voorstelling. Er worden heel veel talenten bij kinderen aangesproken tijdens de voorstelling, waardoor natuur/techniek/wetenschap in een wel heel betekenisvolle wijze wordt aangeboden. Dankjewel! We zijn er "rijker" door geworden.
- J.W. Frisoschool, Nieuwvliet -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Zeeland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Zeeland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09