Sweet Home - Theatervoorstelling Tijl Damen

'Sweet Home' is een interactieve muziektheatervoorstelling van Tijl Damen over het ultieme Thuisgevoel. Een echte familievoorstelling, geschikt voor het theater of als locatievoorstelling voor basisscholen en kinderopvang.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Tijl gaat op zichzelf wonen. Een moment waar hij al ontzettend lang naar uitkijkt. Eindelijk zelf bepalen wat hij doet. Eindelijk niet meer aan die regels van zijn ouders vastzitten. Eindelijk alles op je eigen manier kunnen doen!

Maar is het wel zo eenvoudig? Hoe doe je dat eigenlijk: ‘wonen’? En wat is je ‘eigen manier’? Hoe lang blijft het leuk om alle regels te overtreden? Hoe maak je van je huis een thuis? En waarom heeft een mens zoveel spullen? Moeten die echt allemaal een plek krijgen?

'Sweet Home' is een muzikaal, theatrale zoektocht naar de ingrediënten van het ultieme thuisgevoel: knisperende kneuterigheid, huishoudelijke beslommeringen, verzamelwoede, burengerucht, vastgeroeste gewoonten en symmetrie op de vensterbank. Belangwekkende zaken komen aan het licht: de stofzuiger is een blaasinstrument, klusgeluiden kunnen heus ook prettig klinken, er past meer hagelslag op je boterham dan je dacht en van een oude tante kun je nog eens wat leren!

In een voorstelling vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en interactie probeert Tijl Damen het wonderlijke woongedrag van de mens te ontrafelen.

 

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

 

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09
 
 
Op zoek naar een voorstelling over het thema Wonen, bouwen of verhuizen? De interactieve, muzikale theatervoorstelling 'Sweet Home' is geschikt voor de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw. 'Sweet Home' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze kinder- en familieoorstelling wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze voorstelling van Tijl Damen. De voorstelling is geschikt voor theaters, festivals, basisscholen, speciaals onderwijs/ buitengewoon onderwijs en kinderopvang.
 
  • Locatie: School, Festival, Evenement, Kinderopvang, Theater
  • Hoofddoel: Plezier/vermaak
  • Doelgroep: 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Volwassen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling, Speciaal onderwijs
  • Thema: Dagelijks leven, De mens, Wonen en bouwen
  • Gelegenheid: Meester- en juffendag, Feest, Kinderboekenweek, Jubileum, Cultuureducatie, Laatste schooldag
  • Binnen / buiten: Binnen