Kindervoorstellingen in Zuid-Holland

Kindervoorstelling Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Zuid-Holland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Zuid-Holland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Ons kleuterschoolreisje begon met de voorstelling ‘Alle dagen feest’. Met 6 kleutergroepen in de gymzaal. Nou dat werd echt één GROOT feest. De kinderen mochten meezingen, meedansen, meebewegen, muziek maken, zich verkleden en toneelspelen. Fantastisch wat een energie Tijl uitstraalt en wat een verbeeldingsvermogen hij heeft. Je krijgt de kans niet om weg te dromen of stil te zitten, want de hele voorstelling weet hij de kinderen en het overige publiek te boeien. Echt een aanrader voor een kleuterfeest of als er iets anders op school te vieren is.
- Annie M.G. Schmidtschool, Den Haag -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Zuid-Holland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Zuid-Holland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Zuid-Holland.

Wat hebben de kleine (maar ook de grote!!) Snoopy's genoten van Tijl. We vonden het vooraf wel spannend hoe Tijl in z'n uppie zo'n grote groep kinderen kon boeien, maar werkelijk geen probleem! Iedereen deed mee! Respect.
- Kinderopvang Snoopy, Leimuiden -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Zuid-Holland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Zuid-Holland worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Na zijn optreden bij ons 5-jarig bestaan hebben we Tijl weer uitgenodigd voor de feestavond van ons 10-jarig bestaan. Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl Damen maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!
- Stichting Winkidoeweek, Wijngaarden -Interactieve kindershows in Zuid-Holland

Muzikale kindervoorstelling op maat

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Zuid-Holland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Zuid-Holland.

Het was een super leuke,interaktieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!
- Koningin Julianaschool, Leiderdorp -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Zuid-Holland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Zuid-Holland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09