Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

Boek de Sinterklaasshow/ Kerstshow 2021:

SinterklaasHoera Interactieve SinterklaasshowKerstshowAanbod Kindertheater

Kindervoorstellingen in Zuid-Holland

Kindervoorstelling Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Zuid-Holland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in onder meer de provincie Zuid-Holland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Zuid-Holland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Zuid-Holland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Zuid-Holland.

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Zuid-Holland worden geen reiskosten in rekening gebracht.Interactieve kindershows in Zuid-Holland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Zuid-Holland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.
Zolang coronamaatregelen gelden speelt Tijl zijn kindershows coronaproof vanuit zijn theaterbus.
Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Zuid-Holland.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Zuid-Holland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Zuid-Holland

Bekijk het aanbod van Coronaproof Kindervoorstellingen in Zuid-Holland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09