Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Boek de coronaproof Sinterklaasshow/ Kerstshow 2021:

SinterklaasHoera Interactieve SinterklaasshowKerstshowAanbod Kindertheater

 

Bekijk hier reacties die Tijl in de afgelopen jaren ontving op zijn voorstellingen.
Per voorstelling kunt u een aantal reacties vinden.

U kunt ook zelf een recensie invullen over een voorstelling van Tijl Damen die u hebt gezien.Recensies Tijl

Alle Dagen Feest! Kerstvoorstelling
Maestro, Muziek! Sinterklaasvoorstelling
De Pensioenshow Mini-Sintshow
Interactief optreden Een Koninklijk Orkest
Leentje en de weide-wereld Bang in bed
Wat een weertje!  
 

Alle Dagen Feest: 

Tijl heeft vanuit zijn theaterbus op ons schoolplein twee feestelijke, grappige en op de doelgroep gerichte voorstellingen gegeven; één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Hij weet direct de aandacht van de kinderen te vangen en speelt goed op hen in. Op zeer professionele wijze zorgt hij voor een vrolijke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen enthousiast meededen. Kortom: succes verzekerd als je Tijl zijn gang laat gaan!
BS Talentrijk, Nijverdal
 
Alle kinderen van groep 1 t/m 8 waren wisselend geboeid of actief betrokken. Een aanrader voor elke basisschool.
KBS De Nobelaer, Oude-Tonge
 
Ons kleuterschoolreisje begon met de voorstelling ‘Alle dagen feest’. Met 6 kleutergroepen in de gymzaal. Nou dat werd echt één GROOT feest. De kinderen mochten meezingen, meedansen, meebewegen, muziek maken, zich verkleden en toneelspelen. Fantastisch wat een energie Tijl uitstraalt en wat een verbeeldingsvermogen hij heeft. Je krijgt de kans niet om weg te dromen of stil te zitten, want de hele voorstelling weet hij de kinderen en het overige publiek te boeien. Echt een aanrader voor een kleuterfeest of als er iets anders op school te vieren is.
Annie M.G. Schmidtschool, Den Haag
 
Tijl weet de feeststemming er goed in te brengen! Het was echt feest bij ons in de school. De kinderen van jong tot oud hebben genoten van de voorstelling.
OBS de Mussenacker, Udenhout
 
Wat hebben de kleine (maar ook de grote!!) Snoopy's genoten van Tijl. We vonden het vooraf wel spannend hoe Tijl in z'n uppie zo'n grote groep kinderen kon boeien, maar werkelijk geen probleem! Iedereen deed mee! Respect.
Kinderopvang Snoopy, Leimuiden
 
Zowel de kinderen als de juffen hebben genoten van de show. Wat fijn dat er zoveel interactie was met de kinderen. De show was heel afwisselend waardoor ze een uur geboeid hebben geluisterd, gedanst en gezongen. Bedankt! Het was een mooie toevoeging aan onze meester- en juffendag!
Prinses Beatrixschool, Goes 
 
Tijdens de opening van ons kindcentrum heeft Tijl 2 fantastische voorstellingen gegeven. Het lukte hem om 450 kinderen van begin tot eind muzikaal te boeien, mee te laten doen. Het enthousiasme spatte bij zowel groot als klein er vanaf. Daarnaast is Tijl zelf een prettige persoonlijkheid met kijk op kinderen en ......muziek!
Kindcentrum De Spil, Arnhem 
 
Heel knap hoe je in staat bent, zowel de jongste als de oudste kinderen de hele voorstelling te boeien.
BS Wiekslag, Vianen 
 
Na zijn optreden bij ons 5-jarig bestaan hebben we Tijl weer uitgenodigd voor de feestavond van ons 10-jarig bestaan. Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl Damen maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!
Stichting Winkidoeweek, Wijngaarden 
 
Tijl heeft bij scouting Panta Rhei de voorstelling "alle dagen feest" opgevoerd. Dit ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van onze groep. En een feest was het. De kinderen, aanwezige leiding en ouders hebben er erg van genoten.Door verschillende liedjes en sketches wist Tijl alle aanwezigen te boeien en mee te nemen in de show. Uiteindelijk stond (bijna) iedereen op de vloer om mee te doen. Tijl bedankt voor dit leuke optreden. Het heeft een positieve bijdrage geleverd aan de viering van ons 60 jarig bestaan.
Scouting Panta Rhei, Eindhoven 
 
Een leuke en interactieve voorstelling. Geschikt voor groep 1 t/m 8 waar je zelf een evenement in kunt passen.
BS De Vlaswiek, Koewacht 
 
Groot plezier voor jong en oud, een prachtig afscheid van onze directeur. Bedankt!
BS Het Blokland, Noordseschut 
 
Tijl maakte het afscheidsfeest van juf Thea tot een ware happening! Iedereen zong, danste en deed mee. Heel gezellig en voor juf Thea een geslaagd afscheid waar ze mooi op terug kan kijken!
OBS Willem de Zwijger, Roermond 
 
Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee. Een mooie aanvulling op de paasactiviteit die we op school organiseerde.
J.W. Frisoschool, Nieuwvliet 
 
Tijl Damen kwam optreden op onze school in Waalwijk tijdens ons carnavalsfeest. Het was een eg leuke show, de kinderen hebben erg genoten.
OBS van der Heijden, Waalwijk 
 
Vanwege het 15 jarig bestaan van onze kinderopvang NulVier hadden we een feestmiddag georganiseerd waarbij Tijl Damen 4 voorstellingen heeft verzorgd. Twee voorstellingen voor de BSO kinderen, één voorstelling voor alle peuters en één voorstelling voor de babygroep. Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie. Ook heeft hij een mooie opbouw van zijn eigen podium uitstraling. Dank je Tijl voor deze geweldige (inter)actieve theatershow.
Kinderopvang NulVier, Asten 

Het was een super leuke,interaktieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!
Koningin Julianaschool, Leiderdorp 

Maestro, Muziek! 

Wat een energie laat Tijl zien tijdens de voorstelling en hoe aanstekelijk werkt dat! Alle kinderen van groep 1 tot groep 8 een heel uur betrokken en actief houden is heel knap, met een voorstelling die speciaal voor ons jubileum op maat gemaakt is! Geweldige entertainer, aanrader.
BS Wilgenburg, Zwolle
 
Het was een ontzettend leuke,leerzame, interactieve voorstelling voor de kinderen van groep 1 t/m 8 t.g.v. de opening van het muziekproject op school Wis en Wierig. De meeste kinderen waren erg benieuwd naar de klanken van de verschillende instrumenten die al klaarstonden, ze waren dan ook behoorlijk onder indruk toen bleek dat echt overal op gespeeld werd. Korte informatie over de herkomst en ontstaan van sommige bijzondere instrumenten was interessant. Er werd naar elkaar geluisterd, met elkaar gezongen en gedanst, maat, ritme, bewegen, alles kwam aan bod. Dat je ook muziek kunt maken zonder instrumenten maar met je eigen lichaam hebben de kinderen op uitstekende wijze laten zien en horen. De gezamenlijke afsluiting was superleuk! Met emmers, flessen, ballonnen met zijn allen muziek maken en dan daarna tijdens het " Zing en Zwieriglied " in polonaise terug naar de eigen klas! De kinderen en leerkrachten hebben erg genoten van dit speciale muzikale optreden.
BS Wis en Wierig, Gaanderen  
 
Tijl neemt enorm veel muziekinstrumenten mee en krijgt het hele publiek mee! We hebben genoten en willen een volgende keer afsluiten met deze show want het was een groot feest! Dank voor je komst Tijl, met hartelijke groeten van de organisatoren van het Goois Openluchttheater Festival
Goois Openluchttheater, Eemnes
 
Tijl begon te spelen en de kinderen keken vol verwachting naar hem. Zo stil zijn ze normaal op de groep nooit. ;)
Waar we erg enthousiast over waren als pedagogisch medewerksters is de interactie die Tijl met de kinderen heeft. Hij sluit aan bij datgene wat hij ziet wat de kinderen leuk vinden en hij krijgt alle kinderen - zelfs de stoere oudere jongens die het eerste niet 'cool' vonden om mee te doen - ook in beweging. Z'n liedjes zijn swingend en tekstueel aansluitend bij de belevingswereld van de kinderen.
Sommige jongere kinderen vonden eerst het geluid wat hard, maar met de veiligheid van de vaste leidster in de buurt ging dat ook goed. 
Kinderopvang Stichting Welluswijs, Hardenberg
 

De Pensioenshow: 

 
Het was een leuke show! De kinderen hebben allemaal enthousiast meegedaan. En de leerkracht die we in het zonnetje wilde zetten voor haar pensioen heeft genoten!
Zeker aan te raden.

BS St. Medardus, Wessem

Tijl heeft 2x een voorstelling verzorgd: voor de groepen 1 t/m 4 en voor de groepen 5 t/ m 8. Helemaal afgestemd op de leeftijd van het publiek.
Tijl bouwde zelf zijn eigen theater op in de gymzaal. Dit was al spannend voor de kinderen om binnen te komen en in de gymzaal een theater te zien. Zeker de jongere kinderen keken hun ogen uit.
Het was in een woord: Geweldig!!! Zo mooi om te zien hoe alle kinderen vanaf de eerste minuut geboeid waren en enthousiast meededen. Zingen, dansen, muziek maken, toneelspelen…alles kwam aan bod. En Tijl zelf straalde dit enthousiasme ook uit!!!
Ook de leerkrachten hebben genoten. Genoten van de voorstelling en genoten van het plezier en spontaniteit van de kinderen. We hebben een fantastische ochtend gehad. Bedankt!!
BS Harlekijn, Baexem
 
Tijl, je hebt onze kinderen en vertrekkende juffen een geweldige ochtend bezorgd. Iedereen vond het het leuk, van jong tot oud, van groep 1 t\/m 8. Wij zullen je bij iedereen aanraden!!
Teresiaschool, Waalwijk
 
Wat een geweldige show om het afscheid te vieren van juf Sophieke. Twee prachtige interactieve shows op maat gemaakt, een voor de bovenbouw met de nadruk op het ouder worden met alle gebreken die daarbij komen kijken en een show voor de onderbouw om nog even een echt afscheidsfeest te kunnen vieren. Op het schoolplein in het zonnetje, elke groep in zijn eigen bubbel hebben, we allemaal enorm genoten van dit feestje.
PCBS De Warande, Axel
top↑

Kerstvoorstelling: 

 
Vrijdag voor de kerstvakantie is Tijl op onze school wezen optreden. Eerst voor de groepen 3-4-5 (veel enthousiaste verhalen gehoord). Vervolgens groep 6-7-8. Ga er maar aanstaan. Eén dag voor de vakantie, 180 leerlingen! Wat een super show!! Erg interactief waarbij de kinderen super enthousiast waren. In plaats van stil zitten deden ze allemaal mee. Deze artiest is een echte aanrader voor jong en oud.
IKC Sterrenbos, Huissen 
 
Het was prachtig om te zien hoe Tijl inspeelde op het niveau van onze leerlingen. Hij kijkt, past zijn handelen aan en bouwt een feestje. Ieder kind kon zichzelf zijn en hierdoor ontstond een magische kerstvoorstelling!
Dr. P.C.M. Bosschool, Arnhem
 
De kinderen van basisschool St. Antonius in Best hebben een prachtig kerstfeest gevierd met Tijl Damen. De actieve deelname van de leerlingen stond centraal en dat is prima gelukt! De voorstellingen vormden een sfeervolle afsluiting van het kalenderjaar 2017.
BS St. Antonius, Best 
 
Tijl heeft met zijn kerstvoorstelling onze kinderen en leerkracht (die met pensioen ging) een onvergetelijke ochtend bezorgd. De kerstvoorstelling is ook zeer geschikt voor kinderen uit de hele wereld. De voorstelling is interactief. Alle kinderen doen mee! Wij hebben genoten! Bedankt en wij hopen tot een volgende keer.
OBS de Schakel, Nieuwegein 
 
Geweldige interactieve show, super muzikaal en boeiend tot het eind.
PCBS Groen van Prinsterer, Dinteloord 
 
Voor bij ons, op dagbesteding voor meervoudig complex gehandicapten, was de kerstshow een vrolijk, luchtig, gezellig gebeuren. De boom, de toverende engel, de blote kerstman, 2 bekende kerstliedjes en weer mee mogen spelen op instrumentjes voor hen die dat konden. Dank je wel, voor het optreden. We hopen je nog eens uit te mogen nodigen.
Stichting Zuidwester, Goes 
 
Onze leerlingen heb ontzettend genoten van de interactie voorstelling. De kinderen werden op een leuke interactieve manier betrokken bij de voorstelling. Ze hebben genoten van je muziek en de interactie. Ook het personeel heeft ontzettend genoten, bedankt!
SBO De Cambier, Tiel

top↑

 Sinterklaasshow: 

 
Tijl is echt een mensen-mens. Een gepassioneerde entertainer, die de juiste toon zet in volle zalen. Voor iedereen een aanrader!
Stichting Tafelronde, Veenendaal 
 
Het is Tijl gelukt om bijna een uur lang ruim 100 kinderen en hun juffen te laten zingen en bewegen. De kinderen waren erg enthousiast en de juffen zijn gelijk gaan kijken welke shows Tijl nog meer heeft. Wij zijn fan!
Jenaplanschool De Zonnewereld, Utrecht
 
Het optreden was zeer geslaagd! Wij als comité, Jong Nederland Se Gietere, de ouders en zelfs sinterklaas waren vol lof! En het belangrijkste: de kids vonden het superleuk en deden allemaal mee :)
Sinterklaascomité, Sint Geertruid 
 
Het voorprogramma van het Sintfeest voor de kindjes van ZorgSaam-medewerkers...en wat voor een voorprogramma!...Sfeervol, enthousiast, leuk en gezellig, zelfs voor de ouders! De muziek en de liedjes, het laten meedoen van de kinderen en de stimulerende praatjes van Tijl, allemaal top.
PV Stichting ZorgSaam, Zeeuws-Vlaanderen 
 
Wat een feest voor de kinderen bij de voetbalvereniging VVAC in Ottoland. Alle kinderen waren een uur mee aan het dansen met je show, ze hebben echt allemaal genoten ! We zijn als ajc ( activiteiten voor de jeugd) heel erg tevreden!
VVAC, Ottoland 
 
We zijn helemaal in de Sinterklaasstemming gekomen. Tijl heeft onze leerlingen getrakteerd op vrolijke, swingende liedjes.
Tijl kijkt naar de groep kinderen en past zijn voorstelling daar (a la minute) op aan. Onze leerlingen hebben gezongen, geklapt en gedanst! Er was veel interactie, de leerlingen (groep 1 t/m 8) waren enthousiast en de voorstelling is geëindigd in een vrolijke polonaise! Het was een feest.
2e van der Huchtschool, Soest
 
Tijl bezocht de "Zus en Zo". Een super gezellige middag met veel muziek, dans en humor. Uiteraard gaan de liedjes over Sinterklaas (waar slaapt hij in Nederland? ), heimwee naar Spanje, pepernoten, strooien etc. Een heuse lichtshow, allerlei muziekinstrumenten, paardjes ( waar je mee mag rijden, net als Sinterklaas). We zien/horen Tijl graag weer eens. Zijn liedjes en verhalen zijn te gek voor jong & oud. Hij krijgt iedereen luisterend of actief in zijn meeleef theater!
Vrijwilligersclub Zus & Zo, Goes

 Mini-Sintshow

Voor het tweede jaar de mini sint show op school gehad. Een korte, maar erg spraakzame show voor de leerlingen. Ze mogen mee zingen en bewegen met de liedjes die veel indruk gemaakt hebben.
SO Keurhove, Middelburg
 
Wat hebben de kinderen en juffen genoten van de mini-Sintshow! Gezellig en sfeervol. Goed op de kinderen en Sinterklaas ingespeeld.
Dankjewel!
CBS Het Kompas, Yerseke
 
Deze keer hadden we gekozen voor de mini-Sintshow, dus Tijl in de eigen groep. Maar liefst 5 voorstellingen op een ochtend voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 8 jaar. Zonder uitzondering waren de kinderen zeer enthousiast en de juffen ook!
Tijl bracht een grote bak vol instrumenten mee en kon met zijn muzikaliteit goed aansluiten bij de behoefte van de groep. Vooral de accordeon bracht veel ohhhh's teweeg. De kinderen genoten van de klanken.
Een waar muzikaal feestje, binnen de intimiteit van de eigen (veilige) groep, waardoor een ieder meezong, danste, en ook nog wat leerde over de instrumenten.
Bedankt Tijl, en graag weer tot ziens!
BS de Kameleon, Terneuzen

 Interactief optreden: 

 
We vonden het fantastisch hoe hij zich aanpaste aan de doelgroep. Een gevarieerde show met veel interactie en variatie! De kinderen (en leerkrachten) waren geboeid van begin tot einde! Zelfs weken na de show praten de kinderen er nog over...
Basisschool De Panda, Gent 
 
Een leuke levendige show! Groep 1 tot en met 8 hebben er enorm van genoten. Een show waarbij we hebben gezongen, gelachen en gedanst. Een echte aanrader! :)
BS Inghelosenberghe, Sint Jansteen
 
Tijl Damen heeft op de Dag van de Natuurspeeltuin op 10 september een heel geslaagd interactief optreden verzorgd in natuurspeeltuin De Boomhut in Terneuzen. Met behulp van gitaar, drumstel en djembe wist hij de kinderen mee te slepen in een verhaal waarin onder meer de natuurelementen een rol kregen. Toen bleek dat een van de kinderen die dag jarig was wist Tijl daar heel handig de ouders van de jarige bij te betrekken. Heel even leek het alsof de natuurspeeltuin veranderd was in een sprookjesbos, waarbij de kinderen om de vijver heen met muziekinstrumentjes achter de "koning" aan holden. Tijl wist optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van ons terrein. Het optreden was muzikaal, sportief, leerzaam en leuk tegelijkertijd. Ook de volwassenen hebben volop meegenoten van het optreden.
Natuurspeeltuin De Boomhut, Terneuzen 
 
Wij hebben dankzij Tijl een superleuk optreden gehad op onze wijkschool Bubao De Wissel in Puurs (België). De kindjes en de leerkrachten waren allemaal enthousiast. Tijl had echt iedereen mee. Superleuk om al die blije gezichtjes te zien! Zeker voor herhaling vatbaar!
SO school De Wissel, Puurs 
 
Tijl heeft voor KindeX in voorschoten een fantastische interactieve voorstelling gegeven. Met een groep van zo'n 100 kinderen (2-5 jaar) en dito ouders, heeft Tijl er een echt feest van gemaakt. Een zeer gezellige, grappige en muzikale start van onze zomervakantie. Zelfs nu, na de vakantie, krijgen wij nog positieve reacties op deze voorstelling. Wij zullen in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van de kwaliteiten van Tijl.
Kinderopvang Kindex, Voorschoten 
 
Het gouden jubileum feest van onze wandelclub DVG, bestaande uit 46 leden met een verstandelijke beperking en 12 vrijwilligers, was een groot succes. Het hoogtepunt van deze dag was het optreden van Tijl!! De leden werden volop betrokken bij het optreden van Tijl: met z'n allen muziek maken, koning met 2 dienaren spelen, paard rijden op een stokpaardje enz. Wat hebben ze allen genoten!!! Ieder op zijn eigen manier. Een geweldig optreden voor onze doelgroep. Hun reacties: Ik vond het heel mooi. Was leuk! Was mooi! Wanneer komt die meneer weer? Enz... Nogmaals heel veel dank, Tijl!
Wandelclub DVG, Gennep 
 
Het optreden van Tijl voor onze kindergroep én tienergroep was geweldig leuk! Het leeftijdsverschil was enorm groot (van 4 tot 12 jaar!) en toch was het voor iedereen leuk! Klasse! Zeker een aanrader!!
Volksdansgroep Hava Naguila, Vogelwaarde 
 

 Leentje en de weide-wereld: 

 
Was super! Veel afwisseling, pakkende liedjes, veel aanschouwelijk materiaal en goed op niveau van groep 1 en 2 afgestemd: genieten!!
BS De Oude Vaart, Terneuzen 
 
Vandaag hebben we een hele leuke voorstelling gezien van Tijl Damen over de boerderij. Wat hebben we genoten!
BS Maria Bernadette, Leidschendam 
 
Kinderen raakten niet uitgepraat over de voorstelling!
Theater Spoetnik, Vlissingen 
 
Mijn collega's en ik en ook vooral de kinderen waren super- enthousiast over jouw optreden!
Ecole Fondamentale Notre Dame, Hannut 
 

 Een Koninklijk Orkest

Onze voorstelling “Een Koninklijk Orkest” met Tijl tijdens “Circus Vliet” was geweldig:
het enthousiasme van Tijl werkte bijzonder aanstekelijk bij het publiek maar ook bij de leden van het orkest. Er waren momenten dat het voor de muzikanten een ware uitdaging was om geconcentreerd de muziek te spelen omdat Tijl zich ontpopte als ware circusacrobaat wat voor hilarische momenten zorgde.
Het meedenken en de samenwerking verliep zeer soepel waarbij de voorstelling steeds verder werd aangevuld en we samen tot een geweldig resultaat kwamen. Het publiek, zowel jong als (zeer) oud, deed enthousiast mee. Hierdoor werd het een zeer geslaagde middag waar we met een warm gevoel op terugkijken!
Een diepe buiging voor Tijl namens alle (bestuurs-)leden van Fanfare “Excelsior” Terhole (Zld)
Fanfare Excelsior, Terhole

In Gelselaar speelde Tijl een combinatie van " Maestro, muziek" en " een koninklijk orkest". In samenwerking met harmonie orkest "Excelsior" Gelselaar. De voorstelling vond plaats in een feesttent ten behoeve van de kinder ochtend tijdens het jaarlijkse zomerfeest. En een feest... dat was het! De show sloeg ontzettend aan bij alle kinderen, van onderbouw tot en met bovenbouw. Tijl's onnavolgbare timing, enthousiasme en professionaliteit zorgde er voor dat alle kinderen, maar ook de volwassenen, vanaf seconde een zijn aandacht hadden en deze niet meer loslieten. Om maar een voorbeeld aan te halen; het eerste kwartier heeft Tijl geen woord gesproken en toch hing iedereen aan zijn lippen! Briljant!

De samenwerking met het orkest verliep ook echt prima. Heel fijn was ook het relaxte contact en communicatie voorafgaande aan de show. Wat er voor zorgde dat het programma ook goed doorliep, zelfs zonder ook maar een keer met elkaar gerepeteerd te hebben. Kortom; echt een aanrader! Zeker voor bijvoorbeeld orkesten die op zoek zijn naar een manier om jeugd enthousiast te krijgen voor het maken van muziek. En eigenlijk ook gewoon voor iedereen die vermaakt wil worden door een super enthousiaste, gedreven, professionele, muzikale theater maker. Wij zijn fan!
Muziekvereniging Excelsior, Gelselaar
 
Deze muziek willen wij als vereniging zo graag doorgeven aan onze jeugd. Daar is Tijl helemaal in geslaagd. Niet alleen de kinderen maar ook wij hebben genoten van de vreugde en het enthousiasme.
Vollenhoofsch Fanfare, Vollenhove

 Bang In Bed:


We hebben erg van 2 voorstellingen genoten voor kinderen van groep 1-2.
Goede zelfstandige verzorging van podium, licht en geluid. Veel variatie door verschillende instrumenten, interactie, bewegen, dans en toneel. Knap hoe alles door 1 persoon gedaan en gespeeld wordt!Kinderen werden regelmatig betrokken door te bewegen, roepen, geluiden maken of met een instrument mee te doen. Tof!

PCBS Rehoboth, Boskoop 
 

Wat een weertje:

We hebben allemaal erg genoten van de mooie voorstelling die je gespeeld hebt.
De kinderen waren goed geboeid en ze vonden het leuk om mee te bewegen en mee te zingen.
Prachtig om te zien hoe je moeilijke begrippen zo eenvoudig en begrijpelijk weet om te vormen tot zo’n boeiende voorstelling!
OBS De Kring, Hellevoetsluis
 
Als middagprogramma voor onze kleuterschoolreis zochten we een passende voorstelling (iets met techniek, wetenschap). We kwamen al snel op 'Wat een weertje uit', een schot in de roos. Een leuke, interessante voorstelling die de kleuters van begin tot het eind liet mee genieten van liedjes, leerzame dingen over het weer, grappen, muziek, bewegen, verwondering. Super! 
CBS De Sluis, Zeist
 
Het was een interactieve voorstelling, waarbij de kinderen af en toe stil waren, maar ook vaak heerlijk konden bewegen. Het was een topvoorstelling, waarbij alle kinderen enorm hebben genoten en wij als leerkrachten ook!
Kindcentrum de Kring, Rijen 
 
Wat een 'rijke" voorstelling. Een boeiende, interactieve voorstelling. Er worden heel veel talenten bij kinderen aangesproken tijdens de voorstelling, waardoor natuur/techniek/wetenschap in een wel heel betekenisvolle wijze wordt aangeboden. Dankjewel! We zijn er "rijker" door geworden.
J.W. Frisoschool, Nieuwvliet 
 
Grote betrokkenheid van onze groepen 3. Zeer interactief. De kinderen hebben zeker genoten.Ook als leerkracht hebben we genoten van de voorstelling. Kinderen waren actief betrokken en dat is mooi om te zien!
BS De Brakken, Rijen