Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop

Nieuws

Tourschema Tijl Damen Kindervoorstellingen voorjaar 2021

Met een aanhoudende stroom van aanvragen en boekingen puilt de agenda inmiddels behoorlijk uit. In mei, juni en juli nemen de beschikbare data in ijl tempo af. Wil je in deze periode nog een coronaproof kindervoorstelling van Tijl Damen boeken? Wees er dan snel bij!

Op dit moment ( 20-04) zijn op doordeweekse dagen tot de zomervakantie de volgende data nog beschikbaar:

April: 28, 29
Mei: 10, 12, 13, 14
Juni: 29
Juli: 1, 5
Datums in optie ( mogelijk beschikbaar):
Juni: 11, 25
Juli: 9, 13, 16

Soms is het mogelijk om twee boekingen op één dag te combineren, mits de reisafstand tussen de twee locaties niet te groot is en afhankelijk van het aantal optredens binnen een boeking.

U mag altijd vrijblijvend contact opnemen om te overleggen op welke dagen er nog ruimte is om één of meerdere voorstellingen in te plannen.

Tijl Damen speelt coronaproof kindertheater

Hoera! Na precies 99 dagen zonder voorstellingen kon Tijl op woensdag 24 maart eindelijk weer 'on tour'! Op basisschool Schengehof in het Zeeuwse 's Heer Arendskerke speelde hij een hele dag coronaproof voorstellingen vanuit zijn bus. Het was een prachtige lentedag en zowel Tijl als het publiek genoot volop van de voorstellingen.
Deze bijzondere dag werd bekroond met deze prachtige recensie:

Recensie OBS Schengehof:
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, 30min voorstelling per klas vanuit zijn bus. Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd. Een echte aanrader!

Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!

Inmiddels begint de agenda tot aan de zomervakantie ook goed vol te lopen. Dagelijks komen er aanvragen binnen van alle uithoeken in het land.
Is jouw school ook op zoek naar een coronaproof kindervoorstelling voor bijvoorbeeld de meester- en juffendag, laatste schooldag, alternatieve schoolreis, afsluiting project of afscheid/pensioen van een leerkracht/directeur? Kijk dan snel bij het 'Tijl speelt uit de bus'-programma waarmee Tijl dit voorjaar het land rondreist en vraag vrijblijvend meer informatie en/of een offerte.

Bekijk hier het coronaproof aanbod van kindervoorstellingen

Coronaproof Kindertheater | Tijl Damen

Met het voorjaar in aantocht gaat Tijl weer op tour met coronaproof kindervoorstellingen in de buitenlucht. Speciaal voor het basisonderwijs en de kinderopvang biedt hij een programma met 5 verschillende shows. Muziek, theater, interactie en humor zijn natuurlijk de hoofdingrediënten.

Afgelopen wintermaanden waren erg stil: tijdens de lockdown waren live voorstellingen immers niet mogelijk. Maar... Tijl heeft natuurlijk niet stilgezeten!
Nu de basisscholen weer open zijn en de lente nadert gaat Tijl per 22 maart weer op pad met zijn theaterbus en een speciaal programma voor basisscholen en kinderopvang. De voorstellingen speelt hij vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht en geluid) op bijvoorbeeld het schoolplein. Tijl biedt vier verschillende shows. Elke show duurt 30 minuten. Per voorstelling één klas, één jaargroep, of een bouw. In overleg is veel flexibiliteit mogelijk.

Bekijk gauw het aanbod:

klik op deze link

 

 

Coronaproof Kindertheater | Tijl Damen

Hoera! Een klein feestje! Namens cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen mag ik op tournee. En niet zomaar een beetje: maar liefst 85 voorstellingen in één maand! Van half mei tot half juni bezoek ik de groepen 3 en 4 van alle basisscholen in Zeeuws-Vlaanderen met de 'Tijl Damen Schoolpleintour Z-VL'. Ik speel de voorstellingen coronaproof vanuit mijn theaterbus op het schoolplein.
Heel fijn om na die stille wintermaanden uit te kunnen kijken naar veel speelplezier.
Sowieso is de maand maart goed gestart. Plots lijkt er ruimte te komen en beginnen scholen actief te zoeken naar voorstellingen. Met mijn theaterbus blijk ik een welkom alternatief voor meester- en juffendag, jubileum, pensioen van leerkracht/directeur, laatste schooldag, schoolfeest en afsluiting project.

Ook op zoek?
Bekijk gauw het aanbod:

klik op deze link