Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Nieuws

Speelschema Voorstelling Kinderboekweek 2022 Gi-Ga-Groen - Tijl Damen

KBW 22: Volgeboekt!

De afgelopen weken ging het hard: de aanvragen bleven toestromen. Inmiddels is de voorstelling 'Woelig Water' volledig volgeboekt tijdens en rond de Kinderboekenweek 2022. Maar liefst 14 speeldagen en 24 voorstellingen. En dat terwijl de Kinderboekenweek maar 10 dagen duurt...

Gelukkig blijft Tijl deze voorstelling ook na de Kinderboekenweek gewoon spelen. De voorstelling heeft alles te maken met water, duurzaamheid en bewustworden van je omgeving. Met natuurlijk een hoop humor, aanstekelijke liedjes en veel interactie. Misschien heeft jouw school een project of thema waar deze voorstelling goed in past. Vraag dus gerust een offerte aan op deze pagina

Ben je toch nog op zoek naar een voorstelling tijdens de Kinderboekenweek? Kijk dan eens op Kindertheater.nl. Daar vind je op deze pagina een boel mooie voorstellingen die perfect aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek.

recensies kindervoorstellingen Tijl Damen

Regelmatig ontvangt Tijl hartverwarmende recensies over voorstellingen die hij gespeeld heeft. En die deelt hij natuurlijk graag!
Afgelopen week mocht hij deze drie juweeltjes met blozende wangen toevoegen aan zijn collectie!

Denk je nu: "Dat klinkt goed, misschien moet ik Tijl ook maar eens uitnodigen op onze school/festival/theater/evenement"?
Dat kan!

Bijvoorbeeld de Sinterklaasvoorstelling of Kerstvoorstelling. Of natuurlijk een andere interactieve voorstelling.

 

Paul van Loon voorleesfeest met een voorstelling van Tijl Damen

Op zaterdagavond 10 september organiseert Bibliotheek Vlissingen i.s.m. Film by the Sea een 'Paul van Loon Voorleesfeest' op het Badstrand in Vlissingen. De avond start om 19:30 uur met een griezellige bibbervoorstelling vol aanstekelijke liedjes van Tijl Damen. Na een hapje/drankje wordt er voorgelezen door een heel bataljon van boekverslaafde voorlezers uit 'Foeksia en het Beestenfeest' en 'Maanrovers'. En da's nog niet alles: natuurlijk kom je verkleed als je favoriete griezel en maak je daarna ook nog eens kans op gratis toegangskaarten voor de Paul van Loon kidsmiddag op 14 september, mét Paul van Loon himself! Een ticket kost maar € 2,50; daar hoef je het niet voor te laten.

Ga dus snel naar https://www.filmbythesea.nl/voorstellingen/films/4867-paul-van-loon-voorleesfeest en koop je kaartje!

Speelschema Voorstelling Kinderboekweek 2022 Gi-Ga-Groen - Tijl Damen

KBW 22: Agenda bijna vol

Is jouw school, bibliotheek of cultuurzaal nog op zoek naar een aansprekende, dynamische voorstellling tijdens de Kinderboekenweek 2022? Wees er dan snel bij!

Nu alle scholen weer begonnen zijn gaat het hard met aanvragen voor 'Woelig Water', de interactieve, muzikale voorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022. Er liggen inmiddels 9 dagen vast.

Boek deze voorstelling of vraag een vrijblijvende offerte aan.

-----------------------------------------------------
Op zoek naar een voorstelling voor de Kinderboekenweek? Ook dit jaar maakte Tijl Damen weer een voorstelling voor de Kinderboekenweek bij het thema "Gi-Ga-Groen". Tijl Damen speelt deze voorstelling tijdens en rond de Kinderboekenweek 2022, die dat jaar van 5 oktober t/m 16 oktober gehouden wordt. De Kinderboekenweek voorstelling heet 'Woelig Water' en is geschikt voor theaters, bibliotheken en de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw; groep 1 t/m 8. 'Woelig Water' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2022 wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kinderboekenweekvoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022 in het thema 'Gi-ga-groen' over water en duurzaamheid voor jouw basisschool, bibliotheek of evenement.