Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Nieuws

Nog Niet Naar Bed - Kindervoorstelling Tijl Damen - Nationale Voorleesdagen 2022

'Nog niet naar bed' is de interactieve kindervoorstelling van Tijl Damen voor de Nationale Voorleesdagen 2022.

Niets is zo fijn als lezen voor het slapengaan. Voorgelezen worden of zelf een boek lezen. Eigenlijk kan Tijl er niet mee ophouden. Maar ooit moet hij toch gaan slapen. Misschien is hij nog niet moe genoeg? Als de gedachten in zijn hoofd nu maar eens rustig werden. Tijl probeert op duizend-en-een manieren om in slaap te komen. Of is hij eigenlijk vooral bezig om van alles te bedenken om het slapen uit te stellen?
Een interactieve, muzikale voorstelling vol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.

Deze voorstelling is flexibel en aan te passen naar de doelgroep: kleuters, peuters, onderbouw of zelfs de hele school. Tevens mogelijkheid om een prentenboek naar keuze in te voegen dat Tijl (helemaal of gedeeltelijk) voorleest tijdens de voorstelling, bijvoorbeeld het prentenboek van het jaar 'Maar eerst ving ik een monster' van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.

Natuurlijk wordt de voorstelling coronaproof gespeeld!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via deze pagina.


Bestel de Online Kerstvoorstelling van Tijl Damen!

Een vrolijke liedjesshow vol interactie voor het hele gezin: zing mee met kerstklassiekers, test je conditie als rendier, zing de kerstman in de kleren en oefen je acteerskills met het uitbeelden van kerstwoorden.

Vul het bestelformulier hieronder in, betaal 5,- Euro via een Tikkie ( of maak het bedrag over) en ontvang de link naar de voorstelling.

Alvast oefenen? KLIK HIER OM NAAR DE OEFENPAGINA TE GAAN.

TIP: Het is een echte muzikale meedoeshow. Het is het leukst als je samen met anderen kijkt ( en meedoet!). Broertjes, zussen, je ouders. Of bekijk de voorstelling samen online met klasgenoten, vrienden of familieleden.

Bestelformulier:

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Voer uw naam in
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vink aan

Tijl Damen speelt De Grootste Online Kerstshow van NL BEToch samen Kerst vieren met je klas of school? Op 17 december 2021 slaan Kindertheater.nl en Schooltheater.be de handen ineen en vindt 'De Grootste Online Kerstshow van NL/BE' plaats met een hele dag, elk uur, online, live kerstvoorstellingen van Tijl Damen, Jo De Rijck en Lydia Zwart.

Tijl Damen speelt voorstellingen voor zowel bovenbouw als onderbouw.
Deze online kerstvoorstelling is een sfeervolle, vrolijke kerstvoorstelling vol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.
De voorstelling wordt LIVE GESPEELD EN UITGEZONDEN en kan in de klas worden bekeken via het digibord. Zo kunt u toch met de hele school genieten van een voorstelling, in de intimiteit van de eigen klas, maar tegelijkertijd samen met duizenden andere kinderen, volstrekt coronaproof! Zelfs kinderen of hele klassen die in quarantaine zitten kunnen vanuit thuis meekijken.

Aanmelden voor de Online Kerstshow:
Via onderstaande knop kunt u uw klas/school/groep aanmelden voor de voorstelling.
Met gebruik van kortingscode tijlkerst2021web betaalt u slechts 1,- Euro per leerling ( Zonder korting betaalt u 2 Euro per kind)

Schrijf je klas of school in voor de Grootste Online Kerstshow van NL / BE

De Grootste Online Sinterklaasshow van NL werd bekeken door ruim 25.000 kinderen

Wat was het een feest! Op vrijdag 3 december speelde Tijl Damen De Grootste Online Sinterklaasvoorstelling van NL.
En groot was 'ie! Ruim 25.000 kinderen keken, zongen, sprongen en dansten mee met de interactieve sinterklaasshow. 1008 klassen van 500 scholen uit alle uithoeken van het land schakelden in op de livestream. Fantastisch om zoveel kinderen tegelijk in beweging en aan het zingen te krijgen.
Juist onder de huidige omstandigheden met veel besmettingen en kinderen die thuiszitten was het geweldig om dit te kunnen doen: Met de Online Sinterklaasvoorstelling kon de klas tóch samen een feestje bouwen: de klas via digibord en klasgenootjes in quarantaine thuis op tablet of laptop.

Achteraf waren er vele enthousiaste reacties, bijv.:

Wat hebben wij zojuist met de kinderen van groep 3 genoten van een GEWELDIGE SHOW!!!! Echt IEDEREEN deed uiteindelijk mee!! BEDANKT!!
-------------
Wat een geweldig alternatief programma, dankbaar dat we zo een feestelijk programma konden aanbieden in de klas!

-------------
Wat een geweldige verrassing voor de kids, enorm bedankt, de "Beebees" van groep 1-2a van obs Den Bussel hebben genoten!
-------------
Een vrolijke, energieke en actieve voorstelling. Mijn klas, groep 3\/4\/5 van basisschool De Driehoek in Griendtsveen, heeft fanatiek meegezongen en gesprongen. De lengte was ook perfect, en ook de techniek werkte feilloos. Iets wat lang niet altijd vanzelfsprekend is.

En nu? Op naar de Online Kerstvoorstelling!
Op 23 en 24 december speelt Tijl Damen een hele dag Online Kerstvoorstellingen. Op elk heel uur start een nieuwe show, afwisselend een voorstelling onderbouw en bovenbouw. Meer weten? Jouw klas of school aanmelden? Ga naar: https://www.kindertheater.nl/tijl-damen/16256-online-sintshow-of-kerstshow/