Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop

Nieuws

Coronaproof Kindertheater | Tijl Damen

Met het voorjaar in aantocht gaat Tijl weer op tour met coronaproof kindervoorstellingen in de buitenlucht. Speciaal voor het basisonderwijs en de kinderopvang biedt hij een programma met 5 verschillende shows. Muziek, theater, interactie en humor zijn natuurlijk de hoofdingrediënten.

Afgelopen wintermaanden waren erg stil: tijdens de lockdown waren live voorstellingen immers niet mogelijk. Maar... Tijl heeft natuurlijk niet stilgezeten!
Nu de basisscholen weer open zijn en de lente nadert gaat Tijl per 22 maart weer op pad met zijn theaterbus en een speciaal programma voor basisscholen en kinderopvang. De voorstellingen speelt hij vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht en geluid) op bijvoorbeeld het schoolplein. Tijl biedt vier verschillende shows. Elke show duurt 30 minuten. Per voorstelling één klas, één jaargroep, of een bouw. In overleg is veel flexibiliteit mogelijk.

Bekijk gauw het aanbod:

klik op deze link

 

 

Coronaproof Kindertheater | Tijl Damen

Hoera! Een klein feestje! Namens cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen mag ik op tournee. En niet zomaar een beetje: maar liefst 85 voorstellingen in één maand! Van half mei tot half juni bezoek ik de groepen 3 en 4 van alle basisscholen in Zeeuws-Vlaanderen met de 'Tijl Damen Schoolpleintour Z-VL'. Ik speel de voorstellingen coronaproof vanuit mijn theaterbus op het schoolplein.
Heel fijn om na die stille wintermaanden uit te kunnen kijken naar veel speelplezier.
Sowieso is de maand maart goed gestart. Plots lijkt er ruimte te komen en beginnen scholen actief te zoeken naar voorstellingen. Met mijn theaterbus blijk ik een welkom alternatief voor meester- en juffendag, jubileum, pensioen van leerkracht/directeur, laatste schooldag, schoolfeest en afsluiting project.

Ook op zoek?
Bekijk gauw het aanbod:

klik op deze link

 

 Is je kind, kleinkind, buurkind, neefje/nichtje bijna jarig?
In deze periode (corona) is bezoek niet altijd mogelijk.

Daarom biedt Tijl de 'persoonlijke felicitatievideo': tijdens dit vrolijke filmpje feliciteert Tijl de jarige namens u, waarna hij de jarige in zesvoud toezingt vanuit een muzikale taart!

Lees er alles over en bestel uw eigen videotaart: klik op de linkVerras je geliefde dit jaar met een romantisch lied! In deze video heeft Tijl alles in het werk gesteld om jouw gevoelens voor je Valentijn op hem/haar over te brengen. Het filmpje wordt telkens zo aangepast dat de namen van de aanvrager en de beoogde geliefde in beeld verschijnen.

Bekijk de hele video, lees alle info en bestel gauw je eigen filmpje:

klik op deze link

 

 

Op zoek naar een kindervoorstelling voor de hele basisschool vol muziek, interactie en humor? Tijl Damen speelt kindershows in heel Nederland en Vlaanderen. Meester- en juffendag, afscheidsfeest of pensioen van een leerkracht, laatste schooldag? De kindershows 'Alle Dagen Feest!', 'Maestro Muziek' en 'De Pensioenshow' zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Zoekt u naar een kindertheatershow als afsluiting van een project of thema? Voorstellingen op maat? Neem gerust contact op! Behalve schoolvoorstellingen speelt Tijl ook in bijv. theaters, op kinderfestivals, bij dorpsfeesten, in buurthuizen en cultuurcentra.