Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Voorstelling Reisbureau Fata Morgana

Eén van de meest stressvolle bezigheden van de mens is 'Vakantie'. Wie slecht voorbereid op reis gaat wordt zonder meer geconfronteerd met zeer onaangename zaken. Een goed begin is het halve werk! Daarom komt zelfhulpgoeroe Tijl Damen zijn publiek optimaal voorbereiden op de reis met deze muzikale, interactieve kindervoorstelling.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Wat komt er allemaal kijken bij op reis gaan? Nou, bijvoorbeeld: een koffer inpakken ( het past er nooit in en als je de koffer eindelijk dicht hebt blijkt er toch nóg iets bij te moeten...), bepalen waar je heen gaat en dat ook op de wereldkaart kunnen aanwijzen, vliegangst die wordt aangezwengeld door die vermaledijde 'veiligheidsinstructies' in het vliegtuig, enz. Alle aspecten van op reis gaan worden nauwgezet geanalyseerd en - met een hoop humor - binnenstebuiten gekeerd, waarbij het publiek natuurlijk op allerlei manieren actief betrokken wordt. Maar is al dat reizen wel nodig? Zou het niet tijd worden voor een klein beetje vliegschaamte?

Gelukkig weet Tijl overal raad op en loodst hij zijn cliëntèle probleemloos door de cursus met aanstekelijke liedjes en natuurlijk een berg interactie.

Deze reislustige voorstelling kent diverse varianten waardoor deze gespeeld kan worden voor peuters en kleuters t/m bovenbouwgroepen van het basisonderwijs, maar ook één voorstelling voor de hele school is mogelijk. Bij de onderbouw komt de nadruk te liggen op het gegeven 'op reis' en onderzoekt Tijl samen met de kinderen wat daar allemaal bij hoort ( Hoe ga je op reis? Waar ga je heen? Wat is daar allemaal te zien/beleven? Enz.).

 

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Kinderopvang, Theater
  • Hoofddoel: Educatie
  • Doelgroep: 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling, Speciaal onderwijs
  • Thema: Dagelijks leven, De mens, Zomer
  • Gelegenheid: Cultuureducatie, Laatste schooldag
  • Binnen / buiten: Binnen, Buiten