'Alle Dagen Feest' is de langstlopende voorstelling van Tijl Damen en tevens de meestgeboekte. Een echte 'evergreen' waarmee hij al bijna 15 jaar op basisscholen, festivals, evenementen in heel Nederland en Vlaanderen speelt. Deze feestelijke kindervoorstelling is heel geschikt voor bijvoorbeeld jubileum of afscheid leerkrachten, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie en afsluiting schooljaar, maar ook op festivals, dorpsfeesten en zelfs in het theater werkt de voorstelling uitstekend.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, uitbeelden, een rol spelen en meer. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan we uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, worden in opklimmend tempo allerlei feestingrediënten uitgebeeld en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans. Het is een dynamische voorstelling vol aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie.

Deze voorstelling is flexibel inzetbaar, zowel qua lengte als precieze doelgroep.

 

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Evenement, Kinderopvang, Theater
  • Hoofddoel: Plezier/vermaak
  • Doelgroep: 2-4 jaar, 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Volwassen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling, NT2, Speciaal onderwijs
  • Thema: Feest, Carnaval, Pensioen
  • Gelegenheid: Meester- en juffendag, Feest, Jubileum, Laatste schooldag
  • Binnen / buiten: Binnen, Buiten