Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Kindervoorstellingen in Flevoland

Kindervoorstelling Flevoland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Flevoland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Flevoland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Wat een leuke voorstelling. De kinderen waren erg geboeid!
- Basisschool Het Kompas, Dronten -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Flevoland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Flevoland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Flevoland.

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Flevoland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Flevoland worden geen reiskosten in rekening gebracht.Interactieve kindershows in Flevoland

Wij hebben, dankzij jouw voorstellingen, een topdag gehad. Iedereen was echt in een feeststemming. De foto's in onze teamapp zijn fantastisch. We genieten nog even na. Nogmaals onze dank voor de leuke ochtend.
- KC Caleidoscoop, Almere -

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Flevoland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Flevoland.

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Flevoland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Flevoland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09