Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Kindervoorstellingen in Limburg

Kindervoorstelling Limburg

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Limburg?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Limburg met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Limburg, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Limburg. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Limburg.

Wat hebben wij genoten van de leuke interactieve voorstelling "Alle dagen feest" ! Met zijn spel wist Tijl een uur alle kinderen, van 4 tot en met 12 jaar, te boeien. Het was een groot feest met muziek, spel en bewegen. Complimenten! Wij bevelen Tijl zeker aan en hopen nog vaker een voorstelling van hem te zien.
- Mgr. Hanssenschool, Roermond -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Limburg:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Interactief kindertheater op locatie

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Limburg worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Het optreden was zeer geslaagd! Wij als comité, Jong Nederland Se Gietere, de ouders en zelfs sinterklaas waren vol lof! En het belangrijkste: de kids vonden het superleuk en deden allemaal mee!
- Sinterklaascomité, Sint Geertruid -Interactieve kindershows in Limburg

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Limburg speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Limburg.

In één woord Geweldig! Met minimale communicatie álle kinderen laten bewegen op instrumentale muziek. Het was ontzettend mooi om te zien hoe Tijl de aandacht van de kids wist te pakken en ook vast te houden.
- Speeltuin Miranaburg, Geleen -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Limburg? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Limburg

 

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09