Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Kindervoorstellingen in Noord-Brabant

Kindervoorstelling Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Noord-Brabant?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Noord-Brabant met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Tijl, je hebt onze kinderen en vertrekkende juffen een geweldige ochtend bezorgd. Iedereen vond het het leuk, van jong tot oud, van groep 1 t\/m 8. Wij zullen je bij iedereen aanraden!!
- Teresiaschool, Waalwijk -

Interactief Kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Noord-Brabant, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Noord-Brabant. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Noord-Brabant.

Het was een interactieve voorstelling, waarbij de kinderen af en toe stil waren, maar ook vaak heerlijk konden bewegen. Het was een topvoorstelling, waarbij alle kinderen enorm hebben genoten en wij als leerkrachten ook!
- Kindcentrum de Kring, Rijen -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Noord-Brabant:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Noord-Brabant worden geen reiskosten in rekening gebracht.

De kinderen van basisschool St. Antonius in Best hebben een prachtig kerstfeest gevierd met Tijl Damen. De actieve deelname van de leerlingen stond centraal en dat is prima gelukt! De voorstellingen vormden een sfeervolle afsluiting van het kalenderjaar.
- BS St. Antonius, Best -

Interactieve kindershows in Noord-Brabant

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Noord-Brabant speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Noord-Brabant.

Vanwege het 15 jarig bestaan van onze kinderopvang NulVier hadden we een feestmiddag georganiseerd waarbij Tijl Damen 4 voorstellingen heeft verzorgd. Twee voorstellingen voor de BSO kinderen, één voorstelling voor alle peuters en één voorstelling voor de babygroep. Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie. Ook heeft hij een mooie opbouw van zijn eigen podium uitstraling. Dank je Tijl voor deze geweldige (inter)actieve theatershow.
- Kinderopvang NulVier, Asten -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Noord-Brabant? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Noord-Brabant

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09