Kindervoorstellingen in Gelderland

Kindervoorstelling Gelderland

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling in Gelderland?

Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen in de hele provincie Gelderland met aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek op allerlei instrumenten en veel interactie met het publiek.

Neem vrijblijvend contact op

Het was prachtig om te zien hoe Tijl inspeelde op het niveau van onze leerlingen. Hij kijkt, past zijn handelen aan en bouwt een feestje. Ieder kind kon zichzelf zijn en hierdoor ontstond een magische kerstvoorstelling!
- Dr. P.C.M. Bosschool, Arnhem -

Interactief kindertheater op locatie

Hij speelt zijn kindershows voor basisscholen en kinderopvang in Gelderland, maar ook bij evenementen, op festivals en in theaters in Gelderland. Speciaal voor het basisonderwijs heeft Tijl Damen ook kindervoorstellingen die passen binnen theatereducatie / cultuureducatie. Educatieve voorstellingen waarbij een aansprekend thema wordt verkend of uitgediept op een prikkelende wijze die past binnen de belevingswereld van het publiek. Vanzelfsprekend speelt hij ook deze jeugdtheatervoorstellingen voor basisscholen en speciaal onderwijs in Gelderland.

Onvoorstelbaar hoe Tijl de aandacht wist te vangen van alle kinderen, groot en klein en jong en oud. Op onnavolgbare wijze was Tijl bezig om muziek levendig te maken voor de kinderen. Op allerlei manieren kun je muziek maken was het credo.. Alle groepen, inclusief leerkrachten, waren laaiend enthousiast over zijn performance. Dit was DE manier om kinderen actief deel te te laten nemen en ook om interesse te wekken voor muziek. Heel erg boeiend om mee te maken !!! Tijl zou een perfecte muziekcoach kunnen zijn voor elke school !!!! Iedereen nam zijn petje voor hem af. Schot in de roos voor de OV. om hem binnen te halen voor het Schakelspektakel.
- De Schakel, Ammerzoden -

Deze kindervoorstellingen speelt Tijl Damen in Gelderland:

Bekijk alle voorstellingen ⇒ ⇒ ⇒
 
Muzikale kindervoorstellingen op maat

Tijl geeft zijn optredens buiten vanuit zijn theaterbus, bijvoorbeeld op het schoolplein, of bouwt zijn mobiele kindertheater op in de gymzaal, aula, gemeenschapsruimte of theaterzaal.
In de gehele provincie Gelderland worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Tijdens de opening van ons kindcentrum heeft Tijl 2 fantastische voorstellingen gegeven. Het lukte hem om 450 kinderen van begin tot eind muzikaal te boeien, mee te laten doen. Het enthousiasme spatte bij zowel groot als klein er vanaf. Daarnaast is Tijl zelf een prettige persoonlijkheid met kijk op kinderen en ......muziek!
- Kindcentrum De Spil, Arnhem -Interactieve kindershows in Gelderland

De kindervoorstellingen die Tijl Damen in Gelderland speelt zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het is zowel mogelijk om een voorstelling per klas te spelen als een show voor de hele school.

Bekijk hieronder het aanbod aan kindervoorstellingen van Tijl in Gelderland.

Het was een ontzettend leuke,leerzame, interactieve voorstelling voor de kinderen van groep 1 t/m 8. De meeste kinderen waren erg benieuwd naar de klanken van de verschillende instrumenten die al klaarstonden, ze waren dan ook behoorlijk onder indruk toen bleek dat echt overal op gespeeld werd. Er werd naar elkaar geluisterd, met elkaar gezongen en gedanst, maat, ritme, bewegen, alles kwam aan bod. Dat je ook muziek kunt maken zonder instrumenten maar met je eigen lichaam hebben de kinderen op uitstekende wijze laten zien en horen. De kinderen en leerkrachten hebben erg genoten van dit speciale muzikale optreden.
- BS Wis en Wierig, Gaanderen -

Wilt u een kindershow van Tijl Damen boeken in provincie Gelderland? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bekijk het aanbod van Kindervoorstellingen in Gelderland

Vragen?  telefoon  011 730 89 79       whatsapp06 2016 09 09