Herkenbaarheid en hilariteit gaan in deze voorstelling hand in hand met muzikaliteit. Tijl bespeelt niet enkel tal van instrumenten, maar vooral zijn publiek... Bijzonder geschikt voor theaterfestival, evenement, dorpsfeest, festival, kinderfestival, locatietheater, basisschool.

Neem contact op over deze voorstelling

 

Over de voorstelling

Tijl Damen speelt met publiek: Interactief, muzikaal familietheater vanuit zijn theaterbus. Tijdens deze energieke voorstelling grijpt Tijl zijn publiek bij de kladden om ze pas los te laten na de echo van het laatste slotakkoord. Een afwisselende, energieke show met aanstekelijke liedjes, live muziek op de meest uiteenlopende instrumenten, humoristische acts en ontzettend veel interactie met het publiek. Een greep uit de bouwstenen van deze dynamische show: Een dirigent die de muziek maar niet stil krijgt, een onbedoelde stripact, een onsmakelijke zoektocht naar de werking van een microfoon, militaire discipline, ongehoorzaam publiek, een feestelijke leerstrategie en frustratie om een baliebel.

 

 

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Ongeldige invoer
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Ongeldige invoer
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

  • Locatie: School, Festival, Evenement, Kinderopvang, Theater
  • Doelgroep: 2-4 jaar, 4-8 jaar, 8-12 jaar, 4-12 jaar, Kinderen met een verstandelijke beperking, Volwassen met een verstandelijke beperking, Familievoorstelling