Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Boek de coronaproof Sinterklaasshow/ Kerstshow 2021:

SinterklaasHoera Interactieve SinterklaasshowKerstshowAanbod Kindertheater

Tijl Damen speelt coronaproof kindertheater

Met de aanscherping van het coronabeleid heeft Tijl Damen zijn aanbod ook meteen aangepast. Het is natuurlijk heel naar dat de besmettingscijfers oplopen, maar gelukkig ziet én biedt Tijl allerlei mogelijkheden om zijn kindervoorstellingen coronaproof tóch door te kunnen laten gaan!

Een coronaproof Sinterklaasvoorstelling of een coronaproof Kerstvoorstelling is prima mogelijk. Afgelopen anderhalf jaar bewees Tijl zijn flexibiliteit al door steeds manieren te bedenken waarop voorstellingen toch op verantwoorde wijze door kon gaan. Dat is nu niet anders!
Tijl denkt graag actief mee over alternatieven om zijn sinterklaas- of kerstvoorstelling coronaproof te laten plaatsvinden.
Enkele voorbeelden van potentiële beperkingen en aanpassingen:
- "Wij willen niet de hele school bij elkaar."
In plaats van één grote voorstelling voor de hele school kan worden gekozen voor een voorstelling per bouw.
- "Wij willen geen groepen mengen."
Met een 'mini-show' speelt Tijl een korte voorstelling per klas. Met één kist op wielen - incl. licht en geluid - gaat hij de klassen af. In iedere klas geeft hij een show van 20 of 30 minuten. Het is natuurlijk ook mogelijk dat Tijl een vaste speelplaats heeft en de klassen één voor één naar hem komen.
- "Wij hebben geen geschikte binnenruimte."
Ook voor de sinterklaasvoorstellingen en kerstvoorstellingen biedt Tijl de mogelijkheid deze buiten te spelen vanuit zijn theaterbus. Dat kan zowel een voorstelling voor de hele of halve school zijn als een voorstelling per klas.
- "Er is één klas in quarantaine."
Via zoom of een andere onlineverbinding/stream kunnen de kinderen uit deze klas tóch een beetje bij de voorstelling zijn. Eventueel is het ook mogelijk dat Tijl tussendoor of na afloop nog een korte voorstelling voor de camera doet voor deze thuisblijvers. Dat kan via een live-verbinding of mag opgenomen om later intern met de afwezige leerlingen te delen.

 Lees meer over de coronaproof kerstvoorstelling 'Als ik Kerst mis'...

 Lees meer over de coronaproof sinterklaasvoorstelling 'Sinterklaas Hoera!'...