Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl tekent smaller act

Coronaproof voorstellingen

Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof'.
Deze voorstellingen duren 25 minuten en speelt Tijl vanuit zijn tot mini-theater omgebouwde bus of - bij slecht weer - een geschikte binnenlocatie.
Per show max. 30 personen publiek.
Natuurlijk zijn liedjes, humor en interactie nog steeds de vaste ingrediënten, maar dan op anderhalve meter afstand...
Deze korte voorstellingen zijn te boeken per dagdeel.


Klik op een afbeelding om alle informatie te bekijken over een voorstelling/optreden.
Ook kun je er een boekingsformulier invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Vragen? telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32 
 Uitgebreid zoeken

Filter

Sluiten

  Omschrijving

Alle dagen feest

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze theatershow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze vrolijke voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij het publiek constant betrokken wordt: springen, klappen, dansen, zingen en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest...op anderhalve meter afstand!

Lees verder .....

Mini-voorstelling woensdag 1 juli ( Groningen)

Wegens een onvoorzien gat in de planning van een vierdaagse tour door Friesland en Groningen kunnen kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO's en basisscholen een coronaproof mini-voorstelling van Tijl Damen boeken op woensdag 1 juli.

Lees verder .....

De Pensioenshow

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - mentaal  en fysiek, maar vooral ook muzikaal komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom met deze ludieke show.

Lees verder .....

De Quarantaine Therapeut

Therapeut Tijl Damen komt naar uw school om de kinderen te genezen van symptomen als gevolg van het wekenlang binnenzitten door de Coronamaatregelen. Een korte, muzikale, interactieve en ludieke voorstelling voor de bovenbouw van de basisschool.

Lees verder .....

De Therapeutische Familieshow

Met een korte, interactieve, ludieke familievoorstelling trekt Tijl Damen als therapeut eropuit om allerlei symptomen als gevolg van de Coronamaatregelen te bestrijden en kinderen én hun ouders fysiek en mentaal terug in conditie te brengen. Gezinnen kunnen de voorstelling boeken voor hun eigen deur..

Lees verder .....

Een boer op bezoek

Boer Teun komt op bezoek en zingt over al het werk dat hij op de boerderij doet. Ook vertelt hij een spannend verhaal over zijn favoriete kalfje Leentje. Een muzikale, interactieve boerderijvoorstelling voor kinderen t/m 8 jaar.

Lees verder .....

Mini Lente Drive-in Show

Tijdens de Coronacrisis komt Tijl jou de lente bezorgen met een Mini Lente Drive-in Show. Tijl parkeert voor jouw huis en speelt vanuit zijn bus 15 minuten lang de vrolijkste lenteliedjes op veilige afstand.

Lees verder .....

Mini Verjaardag Drive-in Show

Ben je jarig tijdens de Coronacrisis? Kun je geen kinderfeestje geven? Krijg je weinig visite? Dan is de Mini Verjaardag Drive-in Show iets voor jou! Tijl parkeert voor jouw huis en speelt vanuit zijn bus 20 minuten lang een vrolijke verjaardagshow op veilige afstand.

Lees verder .....

Tijl speelt op Safe

Zolang de Corona-crisis duurt, trekt Tijl langs instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking om - op veilige afstand - een vrolijk optreden vol aanstekelijke liedjes te geven.

Lees verder .....