Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Welke gevolgen heeft de Covid19-pandemie voor de kindervoorstellingen van Tijl Damen?

Te allen tijde geldt dat Tijl Damen steeds de actuele situatie in de gaten houdt, aansluit bij de geldende overheidsmaatregelen en zijn handelswijze aanpast in de geest van deze maatregelen.Aanpassingen corona kindertheater Tijl Damen
Kindervoorstellingen kunnen - met de huidige maatregelen - gewoon doorgang vinden, zeker wanneer deze op een school plaatsvinden.
Natuurlijk zijn er wel enkele aanpassingen:

Structurele aanpassingen:

  • 2 meter afstand tussen speelvlak en publiek;
  • Vanzelfsprekend geen fysiek contact voor, tijdens en na de voorstelling en inachtneming van 1,5 m. afstand;
  • Indien u daar prijs op stelt draagt Tijl Damen tijdens in- en uitladen een mondkapje.

Optionele aanpassingen:

  • Spatscherm: Tijl beschikt over een mobiel spatscherm. Desgewenst wordt deze gebruikt tijdens het spelen van de voorstelling. Met name relevant tijdens de kleinschaliger voorstellingen.
  • 'Mini-shows': In plaats van één voorstelling voor een grote groep kan ook gekozen worden voor een aantal kleine voorstellingen voor telkens een deel van de groep ( bijv. per klas). Een 'mini-show' duurt ca. 30 min. Mini-shows kunnen worden geboekt met een minimum van 3 voorstellingen per boeking.
  • In de buitenlucht: Indien de weersomstandigheden het toelaten ( geen neerslag, heel harde wind, ondraaglijke kou) is het ook mogelijk de voorstelling buiten te laten plaatsvinden. Tijl Damen speelt de voorstelling dan vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht en geluid). Kinderen staan buiten ( bijv. op het schoolplein). Het programma wordt zodanig ingericht dat er een grote mate van interactie is en kinderen veel in beweging zijn, zodat zij niet hoeven staan koukleumen. Deze buitenshows zijn in het late najaar, de winter en het vroege voorjaar ( i.v.m. temperatuur) altijd voorstellingen van max. 30 min.

Vragen?
Hebt u vragen over corona m.b.t. de voorstellingen van Tijl Damen?
Neemt u dan gerust contact op!