Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Aanpassingen corona kindertheater Tijl Damen

Tijl Damen mag zich tot de weinige artiesten rekenen die vrijwel niet stilgelegen heeft tijdens de coronapandemie. Al in de eerste lockdown paste hij zich razendsnel aan, waardoor hij onverminderd op tournee bleef. Aanvankelijk zeer lokaal met mini-voordeurvoorstellingen, daarna ook weer landelijk met buitenvoorstellingen voor grote groepen vanuit zijn tot theater omgebouwde tourbus.

Vaccinatie:
Tijl Damen is volledig gevaccineerd
en heeft er - in het belang van de gezondheid van zijn publiek - geen enkel probleem mee zijn QR-code te tonen, zolang de coronapandemie nog niet tot een structureel beheersbaar niveau is gedaald.

Welke gevolgen heeft de Covid19-pandemie voor de kindervoorstellingen van Tijl Damen?

Te allen tijde geldt dat Tijl Damen steeds de actuele situatie in de gaten houdt, aansluit bij de geldende overheidsmaatregelen en zijn handelswijze aanpast in de geest van deze maatregelen.
Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Een vrijblijvende optie plaatsen mag altijd.
Tijl Damen hanteert - zolang noodzakelijk - de volgende aanpassingen om de voorstelling veilig en verantwoord te laten verlopen. Heeft uw organisatie andere (aanvullende) maatregelen/richtlijnen? Laat het weten! Tijl past zich graag aan.

Aanpassingen m.b.t. Corona:

 rivm

RIVM: Tijl Damen houdt zich aan de adviezen van het RIVM.

 

theaterbus
Tijl speelt zijn voorstellingen buiten vanuit zijn theaterbus of op een geschikte binnenlocatie. Voorstelling per klas is mogelijk, maar ook per bouw of voor de hele school ineens.

afstand

 2 meter afstand tussen speelvlak en publiek;

 

fysiekcontact
Geen fysiek contact voor, tijdens en na de voorstelling;


protocol
Protocol:
Tijl Damen hanteert het 'Protocol voor live optredens' van brancheorganisatie CLC Vecta. Klik hier om het protocol te bekijken.

 

Kosteloos omboeken:

  • Kan een voorstelling niet doorgaan, doordat de maatregelen rondom corona vanuit de overheid dit onmogelijk maken? Dan mag in overleg kosteloos worden verzet naar dezelfde of een andere voorstelling op een andere datum binnen 6 maanden na de aanvankelijke datum. Voor festivalorganisaties en organisatoren van eenjaarlijkse evenementen geldt: Bij annulering op deze grond (overmacht) worden geen kosten in rekening gebracht, maar kan worden doorgeboekt naar de volgende editie van het evenement.

Vragen?
Hebt u vragen over corona m.b.t. de voorstellingen van Tijl Damen?
Neemt u dan gerust contact op!