Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Aanpassingen corona kindertheater Tijl DamenWelke gevolgen heeft de Covid19-pandemie voor de kindervoorstellingen van Tijl Damen?

Te allen tijde geldt dat Tijl Damen steeds de actuele situatie in de gaten houdt, aansluit bij de geldende overheidsmaatregelen en zijn handelswijze aanpast in de geest van deze maatregelen.
Kindervoorstellingen kunnen - met de huidige maatregelen - gewoon doorgang vinden, zeker wanneer deze op een school plaatsvinden.
Natuurlijk zijn er wel enkele aanpassingen:

Structurele aanpassingen:

rivm

RIVM: Tijl Damen houdt zich aan de adviezen van het RIVM. Bekijk de adviezen hier.

afstand

 2 meter afstand tussen speelvlak en publiek;

fysiekcontact
Vanzelfsprekend geen fysiek contact voor, tijdens en na de voorstelling en inachtneming van 1,5 m. afstand;

mondkapje

Tijl Damen draagt tijdens in- en uitladen een mondkapje.

protocol
Protocol:
Tijl Damen hanteert het 'Protocol voor live optredens' van brancheorganisatie CLC Vecta. Klik hier om het protocol te bekijken.

 

Optionele aanpassingen:

spatscherm


Spatscherm: Tijl beschikt over een mobiel spatscherm. Desgewenst wordt deze gebruikt tijdens het spelen van de voorstelling. Met name relevant tijdens de kleinschaliger voorstellingen.

theaterbusIn de buitenlucht: Indien de weersomstandigheden het toelaten ( geen neerslag, heel harde wind, ondraaglijke kou) is het ook mogelijk de voorstelling buiten te laten plaatsvinden. Tijl Damen speelt de voorstelling dan vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht en geluid). Kinderen staan buiten ( bijv. op het schoolplein). Het programma wordt zodanig ingericht dat er een grote mate van interactie is en kinderen veel in beweging zijn, zodat zij niet hoeven staan koukleumen. Deze buitenshows zijn in het late najaar, de winter en het vroege voorjaar ( i.v.m. temperatuur) altijd voorstellingen van max. 30 min.

  • 'Mini-shows': In plaats van één voorstelling voor een grote groep kan ook gekozen worden voor een aantal kleine voorstellingen voor telkens een deel van de groep ( bijv. per klas). Een 'mini-show' duurt ca. 30 min. Mini-shows kunnen worden geboekt met een minimum van 3 voorstellingen per boeking.

Kosteloos annuleren:

  • Kan een voorstelling niet doorgaan, doordat de maatregelen rondom corona vanuit de overheid dit onmogelijk maken? Dan wordt de voorstelling in overleg verzet naar een andere datum of geannuleerd. Bij annulering op deze grond (overmacht) worden geen kosten in rekening gebracht.

Vragen?
Hebt u vragen over corona m.b.t. de voorstellingen van Tijl Damen?
Neemt u dan gerust contact op!