Tijl speelt klTijl zingt grTijl tekent gr

Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt smallerTijl zingt smaller actTijl webshop smaller act

!!! LET OP: VOLLEDIG VOLGEBOEKT TIJDENS DE KINDERBOEKENWEEK 2022 !!!

Neem contact op over deze voorstelling

(*) zijn velden die je in ieder geval moet invullen
Maak een keuze
Ongeldige invoer
Voer uw naam in
Ongeldige invoer
Voer uw emailadres op de juiste wijze in
Voer uw telefoonnummer in
Vul uw straat en huisnummer in
Vul uw woonplaats in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vink aan

Voorstelling Kinderboekenweek 2022Kinderboekenweek 2022 Voorstelling Woelig Water Tijl Damen

Op zoek naar een voorstelling voor de Kinderboekenweek? Ook dit jaar maakte Tijl Damen weer een voorstelling voor de Kinderboekenweek bij het thema "Gi-Ga-Groen". Tijl Damen speelt deze voorstelling tijdens en rond de Kinderboekenweek 2022. De Kinderboekenweek voorstelling heet 'Woelig Water' en is geschikt voor de hele basisschool: kleuters, onderbouw en bovenbouw. 'Woelig Water' is een muzikale theatervoorstelling vol liedjes, acts, sketches en interactie: ook tijdens deze voorstelling voor de Kinderboekenweek 2022 wordt het publiek op allerlei manieren actief betrokken. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kinderboekenweekvoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022 in het thema 'Gi-ga-groen' over water en duurzaamheid voor jouw basisschool, bibliotheek of evenement.

We hebben vreselijk genoten!! Echt gaaf hoe je met 2 niveaus rekening hebt gehouden! Echt geweldig!
- OBS de Kyckert, Wateringen -

'Woelig Water' is de interactieve muziektheatervoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022 in het thema Gi-Ga-Groen.

Bekijk de trailer:

Inhoud:

De mens is een waterdier. Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En moeten we niet wat zuiniger zijn op ons water?
In deze spetterende, energieke voorstelling stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij 'Water' in alle facetten verkend wordt, zoals: Plastic soep, drinkwaterverbruik, waterbouw, kringloop van het water of diepzeeduiken. De voorstelling zit vol interactie: het publiek wordt op allerlei manieren actief betrokken.

Wat een spetterende show! Gebracht met veel enthousiasme en humor. Beide voorstellingen waren zeer compleet, origineel en pakkend. Heel mooi hoe je de vele facetten van water hebt weten te behandelen. Ook de oudste groepen, waren betrokken en enthousiast! Leuke liedjes die uitnodigen tot mee zingen (Ik heb je liedjes dan ook nog meerdere malen in de school gehoord) en een mooie educatieve boodschap die bij de kinderen bij blijft.
- IKC Kethel, Schiedam -

Meer recensies →
Praktisch:

- Er is een variant voor de onderbouw en voor de bovenbouw, maar de voorstelling kan ook voor de hele school tegelijk gespeeld worden.
- Voorstelling kan enkel binnen worden gespeeld in een ruimte die verschemerd kan worden.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.

Indicatie van de kosten (basisscholen):

1 voorstelling € 800,- Euro
2 voorstellingen: € 1200,- Euro 
Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Prijzen voor theaters/bibliotheken/evenementen: Op aanvraag

 
 
Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09

 

De Kinderboekenweek is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de CPNB met als doel het leesplezier van kinderen te stimuleren. Ieder jaar staat een bepaald thema centraal tijdens de Kinderboekenweek en wordt een bekende of aanstormend kinderboekenschrijver gevraagd het Kinderboekenweekgeschenk te schrijven. Al sinds 2009 maakt en speelt Tijl Damen ieder jaar een voorstelling voor de Kinderboekenweek. Deze theatervoorstelling sluit telkens aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022. Dit jaar is het thema 'Gi-ga-groen', hetgeen goed terug te zien is in de voorstelling die Tijl speelt tijdens de Kinderboekenweek 2022. Natuur, dieren, duurzaamheid, water, verantwoord omgaan met je eigen leefomgeving zijn allemaal elementen die je terug kunt vinden in deze interactieve, muzikale kinderboekenweek voorstelling.