Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt klTijl zingt klTijl tekent kl

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl tekent smaller

Het was een spannende tijd, dat tweede kwartaal van 2020.
Twee weken na de uitbraak van corona in Nederland en de beperkende maatregelen die daaruit voortvloeiden besloot Tijl om zich zo goed mogelijk aan te passen en bouwde hij zijn bus om tot mini-theater. Daarmee speelde hij kleinschalige voorstellingen bij gezinnen voor de deur, maar ook bij zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouderen.
Al met al lukte het toch nog om op deze manier zo'n 120 optredens te geven.

Na een maandenlange pionierstocht vol aangepaste mini-voorstellingen, stonden de laatste weken van het schooljaar ineens weer in het teken van - bijna - normale voorstellingen!

De agenda stond plots weer bomvol. In drie weken tijd speelde Tijl ruim 30 voorstellingen voor basisscholen in Friesland, Groningen, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Een hoop gereis en wekkers die in het holst van de nacht afgingen, maar wat fijn om weer volwaardig te kunnen spelen! Onder die voorstellingen was ook de opening van de Zomerschool in Terneuzen. Die haalde de krant. ( klik hier voor het artikel)

De zomervakantie is nog wat rustig, met name door het wegvallen van festivals en andere festiviteiten, maar gelukkig zijn er nog tal van optredens die wél door kunnen gaan.

Voorlopig speelt Tijl zijn voorstellingen nog met enige aanpassing, zoals: geen fysiek contact met het publiek, anderhalve meter afstand tussen Tijl en publiek en desgewenst kan in plaats van één grote voorstelling voor het hele publiek gekozen worden voor meerdere korte voorstellingen voor telkens een deel van het publiek.

Informeer gerust naar de mogelijkheden!