Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

ReclameBanner Coronaproof kindervoorstellingen Reclamebanner Webshop

Met het voorjaar in aantocht gaat Tijl weer op tour met coronaproof kindervoorstellingen in de buitenlucht. Speciaal voor het basisonderwijs en de kinderopvang biedt hij een programma met 5 verschillende shows. Muziek, theater, interactie en humor zijn natuurlijk de hoofdingrediënten.

Afgelopen wintermaanden waren erg stil: tijdens de lockdown waren live voorstellingen immers niet mogelijk. Maar... Tijl heeft natuurlijk niet stilgezeten!
Nu de basisscholen weer open zijn en de lente nadert gaat Tijl per 22 maart weer op pad met zijn theaterbus en een speciaal programma voor basisscholen en kinderopvang. De voorstellingen speelt hij vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht en geluid) op bijvoorbeeld het schoolplein. Tijl biedt vier verschillende shows. Elke show duurt 30 minuten. Per voorstelling één klas, één jaargroep, of een bouw. In overleg is veel flexibiliteit mogelijk.

Bekijk gauw het aanbod:

klik op deze link

 

 

Op zoek naar een kindervoorstelling voor de hele basisschool vol muziek, interactie en humor? Tijl Damen speelt Coronaproof kindershows in heel Nederland en Vlaanderen. Meester- en juffendag, afscheidsfeest of pensioen van een leerkracht, laatste schooldag? De kindershows 'Alle Dagen Feest!', 'Maestro Muziek' en 'De Pensioenshow' zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Kindertheatershow als afsluiting van een project of thema? Voorstellingen op maat? Neem gerust contact op! Behalve schoolvoorstellingen speelt Tijl ook in bijv. theaters, op kinderfestivals, bij dorpsfeesten, in buurthuizen en cultuurcentra.