Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Boek de Sinterklaasshow/ Kerstshow 2021:

SinterklaasHoera Interactieve SinterklaasshowKerstshowAanbod Kindertheater

Het publiek is de belangrijkste recensent van een kindervoorstelling

Het blijft spannend: na een gespeelde voorstelling vragen om een recensie...
Toch is het belangrijk om feedback te krijgen. Natuurlijk vindt een belangrijk deel van de feedback al tijdens de voorstelling plaats in de vorm van de betrokkenheid en reactie van het publiek/de kinderen. Maar ook de reactie van de boekende partij ( school, festival, organisatie) is heel waardevol: Voldeed de voorstelling aan de verwachting?

Gelukkig is het vaak een feest om een recensie te lezen! Enkele enthousiaste recensies uit de afgelopen weken op de interactieve kindervoorstellingen van Tijl Damen:

Tijl heeft vanuit zijn theaterbus op ons schoolplein twee feestelijke, grappige en op de doelgroep gerichte voorstellingen gegeven; één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Hij weet direct de aandacht van de kinderen te vangen en speelt goed op hen in. Op zeer professionele wijze zorgt hij voor een vrolijke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen enthousiast meededen. Kortom: succes verzekerd als je Tijl zijn gang laat gaan!
Talentrijk, Nijverdal

Wat een feestje! Tijl wist groep 1 t/m 8 mee te nemen in zijn show! Maar ook meesters en juffen genoten en konden niet weerstaan mee te doen. Met muziek, dans, instrumenten, liedjes en een flinke dosis humor werd het een waar feestje. Bedankt Tijl voor de lach op alle gezichten en de energie die door de school gonsde.
OBS de Springplank, Etten-Leur

Tijl, je hebt onze kinderen en vertrekkende juffen een geweldige ochtend bezorgd. Iedereen vond het het leuk, van jong tot oud, van groep 1 t/m 8.
Wij zullen je bij iedereen aanraden!!
Teresiaschool, Waalwijk

Tijl Damen speelt voortreffelijk in op ons thema Droomfeest. Door de opbouw van het programma, van dromerig tot uitbundig worden de kinderen en de volwassenen met gemak actief meegenomen in de voorstelling. Iedereen doet mee. In goed overleg met Tijl zijn eigen elementen ingepast zoals het overhandigen van een cheque aan Stichting Jarige Job en Tijl zorgt voor een passend lied. De muzikale vaardigheid, het prima geluid en goede belichting maakt het geheel compleet. Een aanrader voor wie de combinatie kinderen en volwassenen een uur plezier wil aanbieden.
Aloysiusschool, Maasland

Wat hebben de groepen 5 - 8 genoten van jouw voorstelling! Alle kids en de leerkrachten mee krijgen en de kinderen laten genieten! Mooi gedaan met de corona proof opstelling met de bus op het plein!
BS de Eendracht, Apeldoorn

Nog meer mooie recensies over de kindervoorstellingen van Tijl Damen vind je op deze pagina.