Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

Tijl speelt klTijl zingt grTijl webshop gr

Tijl speelt smallerTijl zingt smallerTijl webshop smaller

Tijl Damen speelt De Grootste Online Kerstshow van NL BEToch samen Kerst vieren met je klas of school? Op 17 december 2021 slaan Kindertheater.nl en Schooltheater.be de handen ineen en vindt 'De Grootste Online Kerstshow van NL/BE' plaats met een hele dag, elk uur, online, live kerstvoorstellingen van Tijl Damen, Jo De Rijck en Lydia Zwart.

Tijl Damen speelt voorstellingen voor zowel bovenbouw als onderbouw.
Deze online kerstvoorstelling is een sfeervolle, vrolijke kerstvoorstelling vol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt.
De voorstelling wordt LIVE GESPEELD EN UITGEZONDEN en kan in de klas worden bekeken via het digibord. Zo kunt u toch met de hele school genieten van een voorstelling, in de intimiteit van de eigen klas, maar tegelijkertijd samen met duizenden andere kinderen, volstrekt coronaproof! Zelfs kinderen of hele klassen die in quarantaine zitten kunnen vanuit thuis meekijken.

Aanmelden voor de Online Kerstshow:
Via onderstaande knop kunt u uw klas/school/groep aanmelden voor de voorstelling.
Met gebruik van kortingscode tijlkerst2021web betaalt u slechts 1,- Euro per leerling ( Zonder korting betaalt u 2 Euro per kind)

Schrijf je klas of school in voor de Grootste Online Kerstshow van NL / BE