Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Speelschema Tijl Damen Kindertheater Juni Juli

Een lawine aan aanvragen in de afgelopen weken, tot soms wel 5 aanvragen per dag. Nu het eindelijk weer kan is iedereen van plan het er eens goed van te nemen. En dat doe je dan natuurlijk bij voorkeur met een voorstelling! De agenda is in een ongekend tempo volgestroomd. Is jouw school ook nog op zoek naar een feestelijke, muzikale theatervoorstelling vol interactie, of wil je met een voorstelling afscheid nemen van een leerkracht die met pensioen gaat? Kijk dan gauw in de agenda welke datums nog beschikbaar zijn. En zie dat ik op een bepaalde dag in jouw buurt speel? Dan mag je altijd even contact opnemen, zodat we kunnen bekijken of het qua planning haalbaar is om op diezelfde dag ook bij jouw school/ op jouw evenement te spelen.

Bekijk het overzicht van voorstellingen

Bij goed weer speelt Tijl zijn voorstellingen buiten vanuit zijn theaterbus. Een voorstelling op het schoolplein of de festivalwei. Bij slecht weer bouw ik mijn theater in een geschikte binnenruimte, zoals een gymzaal, aula of theaterzaal.
Een voorstellling op een bijzondere buitenlocatie is óók mogelijk: Tijl beschikt over een aggregaat, waardoor hij overal kan spelen, dus bijvoorbeeld ook midden in het bos, in een weiland of andere locatie zonder stopcontact in de buurt!

Bekijk de agenda