Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl Damen speelt 'Feest Tralala' Een voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen 2023

Voorlezen is een feest! Eind januari zijn het de Nationale Voorleesdagen. Tijl Damen heeft ook dit jaar weer een voorstelling die mooi aansluit bij het thema. De voorstelling heet 'Feest Tralala!' en is een uiterst vrolijke, muzikale theatervoorstelling vol aanstekelijke liedjes en interactie en... Feest! De voorstelling is geschikt voor peuters/kleuters, maar kan ook prima voor de hele school ( groep 1 t/m 8)worden gespeeld. Zowel de inhoud als het tempo en aanspreekniveau past Tijl telkens aan op de samenstelling van het publiek.

De voorstelling is geschikt voor basisscholen, speciaal onderwijs, peuteropvang, kleuterschool, bibliotheken en theaters.

Meer lezen? De voorstelling boeken? Een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga naar Voorstelling 'Feest Tralala!'

Over de Nationale Voorleesdagen: De Nationale Voorleesdagen 2023 vinden dit jaar plaats van 25 januari t/m 4 februari 2023. Het prentenboek Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld en illustrator Jan Jutte is verkozen tot Prentenboek van het jaar en gaat over Maximiliaan Modderman die een feestje geeft voor zijn speelgoedbeesten. De voorstelling Feest Tralala van Tijl Damen sluit perfect aan bij het thema feest.