Tijl speelt klTijl zingt grWebhop logo small

online voorstellingen

Naast fysieke voorstellingen biedt Tijl Damen ook online-kindervoorstellingen. Deze online-shows worden LIVE GESPEELD EN UITGEZONDEN via een afgeschermde livestream waarvan u de link krijgt toegestuurd. De voorstelling wordt dus niet vooraf opgenomen maar op het moment zelf live gespeeld. Tijl Damen streamt in HD-beeldkwaliteit en met hoogwaardige audio: geen korrelige beelden en geluidssoep dus! De onlinevoorstellingen zijn flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school. Aanstekelijke liedjes, live muziek, humor en interactie zijn de vaste ingrediënten. Tijl Damen werkt graag op maat en maakt en speelt voorstellingen voor groep 1 t/m 8. De kosten hangen af van het aantal deelnemende klassen.

Klik op een voorstelling voor meer informatie.
Vragen? Meer informatie nodig? Neem gerust contact op!

Vragen?  telefoon    NLvlag 011 730 89 79     BEvlag 049 702 73 32     whatsapp00316 2016 09 09
  Omschrijving

Online Kerstvoorstelling

Een sfeervolle, gezellige, online kerstvoorstelling vol interactie, live muziek en aanstekelijke liedjes. De voorstelling wordt LIVE GESPEELD en via een HD-livestream uitgezonden en kan in de klas worden bekeken op het digibord.

Lees verder .....

Online Sinterklaasshow

Een wervelende LIVE GESPEELDE online Sinterklaasshow vol aanstekelijke liedjes waar het publiek op allerlei manieren actief bij betrokken wordt. Natuurlijk worden al zingend alle pietenvaardigheden geoefend, maar vooral maken we er samen een groot en swingend sinterklaasfeest van.

Lees verder .....

Online Kerstvoorstelling Thuis

Een sfeervolle, gezellige, online kerstvoorstelling vol interactie, live muziek en aanstekelijke liedjes. Doe mee met het hele gezin: zing de bekende liedjes, test je conditie als rendier, doe mee met de kerstrap en beeld een kerstbal uit.

Lees verder .....