Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Schoolvoorstellingen in de lente en zomer

De komende tijd valt er op veel scholen weer een hele hoop te vieren: schoolreis, meester- en juffendag, afscheid van een juf of meester, pensioen van een leerkracht of directeur en natuurlijk afsluiten met de Laatse Schooldag voor de zomervakantie.

Allemaal geweldig goede gelegenheden om een theatervoorstelling in school te halen.

Tijl Damen heeft een aantal voorstelingen die zich hier uitstekend voor lenen! Al deze voorstellingen zijn geschikt voor de hele school, maar kunnen ook per bouw gespeeld worden.
Vaste ingrediënten van al deze vrolijke voorstellingen zijn natuurlijk: live muziek, aanstekelijke liedjes, humor en bergen interactie.

- 'Alle Dagen Feest!' is een ( what's in a name...) voorstelling die op alle feestelijke gelegenheden aansluit. De voorstelling is flexibel dus kan aangepast worden op de aanleiding voor de feestdag.
Lees meer over deze voorstelling...

- 'De Pensioenshow' is natuurlijk bij uitstek de voorstelling om te boeken als een meester, juf, directeur of andere medewerker van de school met pensioen gaat. Het is een ludieke show vol knipogen, die zowel leuk is voor de pensionado in spe als voor het publiek.
Lees meer over deze voorstelling...

- 'Reisbureau Fata Morgana' is een mooie voorstelling om het jaar af te sluiten. Een vrolijke voorstelling over vakantie en op reis gaan. Een cursus inpakken, vliegangst bezweren en de topografische kennis even bijspijkeren. Het komt allemaal aan de orde in deze interactieve, muzikale show.
Lees meer over deze voorstelling...

Als het weer goed is kan Tijl deze voorstellingen allemaal buiten spelen vanuit zijn theaterbus. Natuurlijk kan het ook binnen in een gymzaal, hal of andere ruimte.
Tijl neemt altijd zelf alle benodigdheden mee: licht, geluid, podium etc.

Toch liever een andere voorstelling? Kijk gerust even in het overzicht van alle voorstellingen die Tijl speelt.

Weten of een datum nog beschikbaar is? Kijk dan even in de agenda van Tijl. Daar vind je zijn speellijst met alle bevestigde boekingen.